«Ο μπαμπάς τους...» - Η αποκάλυψη που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά τους

Με αφορμή τον λόγο που δεν πήγε στο πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Ουγγάρεζου 

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο μπαμπάς τους...» - Η αποκάλυψη που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά τους

Τα γενέθλιά του είχε πριν από μερικές μέρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου 11/2 οργάνωσε ένα πάρτι και προσκάλεσε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το πρωί λοιπόν της Κυριακής 12/2 προβλήθηκαν μερικά βίντεο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» από το πάρτι του δημοσιογράφου και πάνω στη συζήτηση με τον Παύλο Σταματόπουλο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στο πάρτι, παρόλο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την είχε καλέσει.

Ανέφερε λοιπόν πως υπάρχουν μέρες που τα παιδιά της μένουν σε εκείνη και άλλες που μένουν στον πατέρα τους και πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Ανέφερε λοιπόν πως ο τραγουδιστής τα παίρνει Κυριακή μεσημέρι, για αυτό και το Σάββατο μένουν μαζί της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγαίνει. Να υπενθυμίσουμε πως το πρώην ζευγάρι έλυσε τις διαφωνίες που είχε δικαστικά, πριν από λίγο καιρό, καθώς ο Θοδωρής Μαραντίνης όπως έγινε γνωστό δεν πλήρωνε διατροφή στα παιδιά.

Ο λόγος που η Σίσσυ Χρηστίδου δεν πήγε στο πάρτι του Δημήτρη Ουγγάρεζου

«Τον αγαπάμε πάρα πολύ. Και αυτοί που δεν πήγανε, μπορεί να μην μπορούσανε. Για μένα το λέω. Εγώ τι να κάνω; Ή θα έπρεπε να πάω με τα παιδιά μου… Αν θέλετε να έρθω κάπου θα πρέπει να είναι κάπου… Και ώρες και μέρες…

Αυτές ειναι οι επιλογές. Δεν είπα στον Δημήτρη να αλλάξει την ημερομηνία του πάρτι του για να πάω. Του είπα πως αν ήταν Κυριακή… Κυριακή μεσημέρι παίρνει τα παιδιά ο μπαμπάς τους. Κυριακή βράδυ θα μπορούσα να πάω. Είναι συγκεκριμένες οι μέρες που μπορώ να βγω…» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.