«Έπρεπε να σου πω τι έγινε εκείνο το βράδυ» - Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους στην Ήβη Αδάμου

«Το “συγγνώμη” είναι επειδή δεν σου...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έπρεπε να σου πω τι έγινε εκείνο το βράδυ» - Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους στην Ήβη Αδάμου

Καλεσμένη στη μουσική εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12/2 η Ήβη Αδάμου Ο γνωστός συνθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για την πρώτη τους γνωριμία το 2009, όταν η τραγουδίστρια συμμετείχε στο X-Factor, με τον Γιώργο Θεοφάνους να βρίσκεται ανάμεσα στους κριτές.

Μάλιστα, ο ίδιος για όσους θυμούνται είχε στερήσει την ευκαιρία να προχωρήσει στην επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού, καθώς στην αποχώρηση πριν το πρώτο Live, ο Γιώργος Θεοφάνους έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στις υποψήφιες προς αποχώρηση, αποφασίζοντας τελικά να βγάλει εκτός X- Factor την Ήβη Αδάμου.

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους στην Ήβη Αδάμου

«Θέλω να σου πω πριν σου πω την αλήθεια, ένα συγγνώμη, δημόσια. Το “συγγνώμη” είναι επειδή δεν σου εξήγησα ποτέ γιατί έγινε έτσι. Έπρεπε να σε πιάσω και να σου πω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Το παιχνίδι που ανήκε στη δισκογραφική εταιρεία είχε το δικαίωμα να ζητήσει πέραν του νικητή και άλλα άτομα. Υπήρχε ένα χαρτί που έλεγε πώς αν για παράδειγμα ήθελε η Ήβη να μείνει, πρέπει να της γράψω τραγούδια και να πορευτούμε μαζί.

Η Νίνη Σερμαντίνι που είναι μια καλή τραγουδίστρια, μόλις είχε έρθει από τη Γεωργία με ένα βρέφος χωρίς να μπορεί να του δώσει ούτε το γάλα του. Ένιωθα πολύ άσχημα για την Νίνη» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους (δείτε εδώ και την σπάνια αποκάλυψη που έκανε για την Ευρυδίκη).

«Η αλήθεια είναι δεν περίμενα να ακούσω “συγγνώμη” γιατί κατά καιρούς είχαμε βρεθεί σε κοινές παρέες αλλά εκτιμώ το ότι πέρασαν τόσα χρόνια βρήκε τη στιγμή και το έκανε. Αυτό νομίζω είναι που μένει και αυτή είναι η ουσία», του απάντησε με την σειρά της η Ήβη Αδάμου.