«Εγώ είμαι...» - Η αμήχανη αντίδραση της Μαρία Αναστασοπούλου όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα

Τι είπε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εγώ είμαι...» - Η αμήχανη αντίδραση της Μαρία Αναστασοπούλου όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα μίλησε το βράδυ του Σαββάτου 12/2 η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Ουγγαρέζου (δείτε εδώ γιατί δε πήγε η Σίσσυ Χρηστίδου παρόλο που καλέστηκε).

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος λοιπόν μίλησε για την συνεργασία της δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και τα τηλεοπτικά σενάρια γύρω από το όνομά της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου

«Είναι μία πολύ μεγάλη εμπειρία το να είμαι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και να συνεργαζόμαστε στο “Καλημέρα Ελλάδα”. Από την αρχή που μπήκα στην εκπομπή είχα ένα δέος γιατί είναι μία εκπομπή που μετρά 32 χρόνια. Πάνε όλα μια χαρά», απάντησε αρχικά για τον Γιώργο Παπαδάκη.

Για τα σενάρια που τη θέλουν από την επόμενη σεζόν να βρίσκεται δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν ξέρω κάτι απ’ όλα αυτά που συζητιούνται. Εγώ είμαι στο “Καλημέρα Ελλάδα”, μόλις τώρα πήγα στο Καλημέρα Ελλάδα, οπότε δεν έχω ιδέα για ότι συζητήθηκε και γράφτηκε».

Για την Ντόρα Κουτροκόη, η οποία μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ διασκέδασε με τον πρώην συνεργάτη της, Δημήτρη Οικονόμου, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Είναι λογικό, ένας άνθρωπος, αν αισθανθεί μία πικρία και θέλει να την εκφράσει, αλλά από εκεί και πέρα, όταν είμαστε μαζί συνάδελφοι και περνάμε ωραία και είμαστε και φίλοι μεταξύ μας και βρισκόμαστε σε διάφορες συγκυρίες, γιατί να μην χορέψεις και να περάσεις ωραία;».