Λίγο μετά την περιπέτεια της υγείας του - Συγκινημένος ο Ρόκκος με την έκπληξη γενεθλίων πάνω στην πίστα

Του τραγούδησε η Λένα Ζευγαρά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέλιος Ρόκκος δοκιμάστηκε πολύ τελευταία μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον τραγουδιστή να αναγκάζεται να διακόψει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη μεταφερόμενος με αεροσκάφος στην Αθήνα.

«Νιώθω καινούργιος. Είμαι σε πολύ καλά χέρια. Το μόνο που έχω να πω στους συνομήλικούς μου να προσέχουν λίγο, να κάνουν τις εξετασούλες τους. Γενικά προσέχω, δεν είμαι τύπος που κάνω καταχρήσεις, πίνω κλπ. Κάνω ατμοποιητή και μου τον πέταξε ο γιατρός.

Όταν ένιωσα άσχημα και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά σκεφτόμουν τι δεν έκανα» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος. Μαζί του εκτός από την αγαπημένη του Λελέ Γκόφα (δείτε τι είχε πει για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της) ήταν και η Λένα Ζευγαρά.

«Θα τον ρωτάω, πήρες τα χάπια σου;» είπε η τραγουδίστρια. «Έχω δύο Λελέ» είχε πει αστειευόμενος ο τραγουδιστής.

«Στενοχωρήθηκε πολύς κόσμος και νιώθω λίγο άσχημα για αυτό. Αυτό που φοβόμουν ήταν η μάνα μου. Έχω ιστορικό, έχασα τον πατέρα μου και τον αδελφό μου πρόσφατα. Με πήραν facetime και είδε ότι είμαι καλά, έκανα τον καραγκιόζη. Θα της εξηγήσω και από κοντά ότι έκανα ένα στεντ. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όποιον νοιάστηκε για μένα» είπε, τέλος, ο Στέλιος Ρόκκος.

Η έκπληξη για τα γενέθλια του Στέλιου Ρόκκου

Όπως αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ του Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή 12/2 ο Ρόκκος είχε τα γενέθλια του και έτσι η ομάδα, οι συνεργάτες του και φυσικά η Λένα Ζευγαρά είχαν έναν παραπάνω λόγο να του κάνουν μια έκπληξη.

Έτσι και έγινε, καθώς το Σάββατο 11/2 τον αιφνιδιάσαν πάνω στην σκηνή με το ίδιο να συγκινείται ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι τον σκέφτηκαν.