Της είχε δώσει ευχή η μαμά της πριν πεθάνει - Συγκλονίζει η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Μενούνος

Όσα ανέφερε συγγενικό της πρόσωπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση για τη ζωή τη Μαρίας Μενούνος, αφού η ίδια και ο αγαπημένος της Κέβιν μετά από χρόνια προσπαθειών θα γίνουν γονείς.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια θα έχει τη χαρά και την ευλογία σε λίγους μήνες από τώρα να κρατάει στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι, λίγους μήνες μετά την απώλεια της μητέρας της.

«Το ήξερα, μου είχε πει από πριν πώς σκεφτόταν να το ανακοινώσει. Εννοείται ότι δε θα έλεγα ποτέ τίποτα γιατί είναι μια ευαίσθητη, μοναδική και προσωπική στιγμή για τον καθένα. Ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι όταν το μοιράστηκε. Τρελάθηκα γιατί ξέρω πόσο πολύ το ήθελε».

Αναφορικά με το πότε θα γεννηθεί το μωρό, είπε: «Νομίζω ότι θα είναι προς το καλοκαίρι. Το ταξίδι της στην Ελλάδα έχει πάρει μια αναβολή. Έχει παλέψει με πόσους τρόπους γύρω στα 10 χρόνια», είχε πει η Μαριέττα Χρουσαλά για τα ευχάριστα.

Να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρία Μενούνος μίλησε για τις δυσκολίες στο ταξίδι γονιμότητας, τις οποίες έχουν συζητήσει δημοσίως πολλές φορές.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο. Πέρασαν χρόνια. Έχουμε χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους, διαφορετικούς ανθρώπους. Ήταν απλώς μια πολύ απογοητευτική διαδικασία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2012.

Το ζευγάρι άρχισε για πρώτη φορά να σκέφτεται την παρένθετη μητρότητα το 2018 και ζήτησαν συμβουλές από την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία καλωσόρισε την κόρη της, Chicago, τον Ιανουάριο του 2018 και τον γιο της Psalm, τον Μάιο του 2019 με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων.

Πριν καιρό και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2021 είχαν βγει φήμες πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι μέσω παρένθεσης μητέρας, ωστόσο η ίδια έσπευσε να τις διαψεύεσει (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Μαρίας Μενούνος

Νέες αποκαλύψεις έγιναν γνωστές για την εγκυμοσύνη της Μενούνος, καθώς η Real επικοινώνησε με το γνωστό χορογράφο, ηθοποιό και ξάδερφο της Μαρίας, Κωνσταντίνο Μενούνο με τον ίδιο να δηλώνει: «Η ευχή της μανούλας της να γίνει η Μαρία μητέρα εισακούστηκε.

Όλοι στην οικογένεια είμαστε συγκινημένοι, γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί, παρά τη διασημότητα, και τα τελευταία χρόνια έχει περάσει πολλές στενοχώριες. Θέλω να τη δω να είναι ευτυχισμένη με μια ολοκληρωμένη οικογένεια. Μακάρι το μωράκι να είναι κοριτσάκι, για να ακουστεί και το όνομα της μητέρας της, Λίτσας, που υπεραγαπούσε. Θα είναι θείο δώρο».

Η χαρά τους θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, όταν καταφέρουν να ταξιδέψουν όλοι μαζί στην Ελλάδα, καθώς η Μαρία ονειρεύεται να πραγματοποιήσει τη βάφτιση του μωρού στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Μενούνος