Αδημοσίευτη φωτογραφία - Η συγκινητική στιγμή που η Νάργες & ο Σαντικάι έμαθαν για την εγκυμοσύνη της Λάουρας

Πολύ τρυφερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Tην Κυριακή 12/2 η Λάουρα Νάργες έκανε άλλη μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram, αυτή τη φορά όχι με το μωράκι της, αλλά με το Χρήστο Σαντικάι.

Το ζευγάρι ζει μια πολύ όμορφη περίοδο, αφού εδώ και λίγο καιρό η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά, μιας και έγιναν για πρώτη φορά γονείς, με τον ερχομό του μικρού Αλέξανδρου στον κόσμο (δείτε εδώ τη γυμναστική, που ακολουθεί η Λαόυρα για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης).

Μάλιστα η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός λίγο πριν την αλλαγή του έτους δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο συγκέντρωσε διάφορες στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και από τις μέρες που κράτησε στην αγκαλιά της το μωράκι της, ενώ μάλιστα για πρώτη φορά είδαμε και ποια ήταν η αντίδραση των αγαπημένων ανθρώπων της Λάουρας όταν έμαθαν πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

“Oh man… what a year! 2022! Ένας έρωτας, μία εγκυμοσύνη, μία υπερέμεση, ένα σύμφωνο συμβίωσης, τέσσερις εισαγωγές στο νοσοκομείο, μία γέννα, ένα αγγελούδι και ένας ακόμα μεγαλύτερος έρωτας, 9 μήνες δυσκολίες, 3 μήνες άλλη ζωή”, είχε γράψει στην λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες.

Αυτή τη φορά η ανάρτηση, που έκανε η Λάουρα ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα και συγκινητική, με την ίδια να δημοσιεύει για πρώτη φορά, τη φωτογραφία από την ημέρα, που εκείνη και ο Σαντικάι έμαθαν, πως είναι έγκυος στο παιδί τους.

Τα συναισθήματα τους φαίνονται όχι μόνο στο χαμόγελό τους στην παρακάτω φωτογραφία, αλλά και το πολύ τρυφερό κείμενο, που έγραψε η Λάουρα.

Η φωτογραφία από την ημέρα που η Λάουρα Νάργες έμαθε για την εγκυμοσύνη της

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο μάθαμε ότι έρχεσαι. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2021 και ξέραμε ήδη πόσο πολύ σε θέλουμε στη ζωή μας!!! Σε αγαπάμε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Ο μπαμπάς και η μαμά», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Λάουρα - Σαντικάι
lauranarjes/ instagram