Γέννησε πριν από 9 μήνες και είναι ξανά έγκυος για 2η φορά - Η κίνηση που πρόδωσε τα ευχάριστα μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / badgalriri
Instagram / badgalriri

Η Rihanna είναι μία από τις διάσημες που το 2022 την βρήκε με φουσκωμένη κοιλίτσα και πριν από λίγους μήνες μάλιστα γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ήταν μία χρονιά γεμάτη εκπλήξεις για την ίδια, αφού φόρεσε μέχρι και νυφικό, φτάνοντας στα σκαλιά της εκκλησίας με τον ASAP Rocky (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο), ωστόσο πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό των δύο αντρών της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ξένων μέσων οι δυο τους προσαρμόζονται στη νέα τους πραγματικότητα, ενώ έχουν ενθουσιαστεί με τον ερχομό του έρωτά τους.

Rihanna έγκυος ξανά
Instagram / badgalriri

«Η Rihanna σπάνια φεύγει από το πλευρό του. Είναι μια φανταστική μαμά. Ήθελε να γεννήσει στο Los Angeles γιατί έχει ένα μεγάλο σπίτι με αυλή. Απολαμβάνει να κάθεται εκεί με το μωρό», αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα.

Η τραγουδίστρια, επίσης, φαινόταν πως δεν βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά: «Το να είσαι ένας νέος γονιός είναι φυσικά μια προσαρμογή αλλά τα πάνε καλά. Το αγόρι τους είναι υγιές και η Rihanna νιώθει δέος. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έμεινε έγκυος. Και όταν γέννησε ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εκείνη».

Έγκυος για 2η φορά η Rihanna

Παρόλα αυτά, φέτος επέστρεψε στην σκηνή μετά από σχεδόν 6 χρόνια, με ένα εκπληκτικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl LVII. Εμφανίστηκε στο κέντρο του γηπέδου «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ της Αριζόνα, μετά το τέλος του 2ου δεκαλέπτου του τελικού των Κάνσας Σίτι Τσιφς με τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς, όπου για 13 λεπτά τραγούδησε τις επιτυχίες της, από το “Work” και το “Bitch Better Have My Money” μέχρι το “Rude Boy” και το “Diamonds”.

Δεν είναι, βέβαια, αυτή η έκπληξη. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν έντονα φήμες που την ήθελαν ξανά έγκυο και μία κίνησή της επιβεβαίωσε αυτά τα δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε φορώντας μια ολόσωμη κόκκινη φόρμα η οποία διέγραφε την φουσκωμένη της κοιλιά και χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο, άνοιξε την φόρμα και χάιδεψε την κοιλίτσα της.