H Rihanna παντρεύτηκε με τον Asap Rocky - Φορούσε κόκκινο νυφικό με πούπουλα

Το κοινό ξετρελάθηκε με το βίντεο κλιπ του ράπερ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Rihanna παντρεύτηκε με τον Asap Rocky  - Φορούσε κόκκινο νυφικό με πούπουλα

Παρά τις φήμες «περί κεράτου» που κυκλοφορούν, η Rihanna είναι ακόμα μαζί με τον ASAP Rocky, με τον οποίο περιμένουν και το πρώτο τους παιδί. Η τραγουδίστρια φαίνεται πιο ερωτευμένη από ποτέ και μάλιστα στηρίζει όσο δεν πάει τον αγαπημένο της.

Η Rihanna παντρεύτηκε τον ASAP Rocky ντυμένη στα κόκκινα

Και αυτό φαίνεται και στο νέο βίντεο κλιπ του ράπερ ASAP Rocky, όπου συμμετέχει η τραγουδίστρια. Στα 4:52 λεπτά που διαρκεί το κλιπ για το τραγούδι «D.M.B.», ο ράπερ φαίνεται να κάνει πρόταση στη Ριάνα κι εκείνη λέει φυσικά, το μεγάλο «ναι».

Φορώντας ένα εκκεντρικό κατακόκκινο νυφικό γεμάτο φτερά, η Ριάνα «παντρεύτηκε» τον αγαπημένο της ράπερ και το Twitter έχει «παραληρήσει», καθώς αναμένει πώς και πώς τον πραγματικό τους γάμο.

Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι παραμένει ανύπαντρο, αλλά τρελά ερωτευμένο, ενώ σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά τους.

«Απλά διασκεδάζαμε, δεν ήξερα καν πότε έχω ωορρηξία ή κάτι τέτοιο. Και μετά, απλά το είδαμε στο τεστ. Δεν έχασα καθόλου χρόνο, τον φώναξα και του το έδειξα. Το επόμενο πρωί ήμουν στο ιατρείο και τότε, ξεκίνησε το ταξίδι μας», δήλωσε σε συνέντευξή της στη Vogue.

Η ίδια θεωρούσε ότι πρώτα θα παντρευτεί κι αργότερα θα αποκτήσει παιδί, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. «Δεν θα αφήσω τα κολλήματά μου να σταθούν εμπόδιο στο αν θα γίνω μητέρα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνελήφθη ο Asap Rocky λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Εδώ και λίγο καιρό, η Rihanna έχει ανακοινώσει στα social media πως είναι έγκυος. Η σχέση της ωστόσο με τον Asap Rocky κάθε άλλο παρά ήρεμη δεν είναι τώρα που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και πρώτη φορά.

Ωστόσο πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο Asap Rocky συνελήφθη.

Asap Rocky σύλληψη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, οι Αρχές συνέλαβαν τον 33χρονο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με το ιδιωτικό του τζετ.

Η αστυνομία ερευνά την πιθανή εμπλοκή του αγαπημένου της Rihanna σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στις 6 Νοεμβρίου στο Hollywood.

TAGS