Άφησαν την χλιδή των βορείων προαστίων πλέον μένουν... - Σε ποια περιοχή βρίσκεται το σπίτι που μένουν Φιλιππίδης και Νίνου

Δείτε πλάνα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Νέα ζωή ξεκίνησαν Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νίνου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για αθώωση του σχετικά με την καταγγελία του βιασμού και ένοχος για τις δυο απόπειρες, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να επιβάλει συγκεκριμένα ομόφωνα 8 έτη κάθειρξης με αναστολή. Επιπλέον, του επιβλήθηκαν ομόφωνα, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Προσπαθούν σιγά σιγά να πατήσουν στα πόδια τους και να προχωρήσουν μπροστά. Η ηθοποιός μάλιστα, ψάχνει δουλειά, καθώς στην υποκριτική όπως έχει γίνει γνωστό δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά.

Που βρίσκεται το σπίτι που μένουν Φιλιππίδης - Νίνου

Να σημειωθεί πως όπως έχει γίνει γνωστό, η βίλα του στο Ψυχικό πουλήθηκε έτσι ώστε να καλυφθούν τα χρέη που είχαν.

Διαβάστε επίσης: «Δεν θέλω κανέναν να βλέπει στο πρόσωπό μου...» - Συγκλονίζει η πρώτη συνέντευξη του θύματος για την απόπειρα βιασμού

«Δύο μέρες πριν βγει το σπίτι σε πλειστηριασμό, βρέθηκε αγοραστής, ο οποίος έδωσε 1,2 εκ. ευρώ. Από αυτά, 900 χιλιάδες πήγαν σε δύο δάνεια από τράπεζες που δεν εξυπηρετούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης και τα υπόλοιπα 300 χιλιάδες ευρώ πήγαν σε χρέη στην εφορία. Με το σπίτι του Ψυχικού εξυπηρετήθηκαν σχεδόν όλα τα χρέη», αποκάλυψε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης (δείτε την απόφαση που πήρε μετά την πώληση).

Όσον αφορά τώρα το νέο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, βρίσκεται στο Παγκράτι και είναι κοντά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και δίπλα στο γιο τους.

Διαβάστε επίσης: «Πριν τον καταγγείλω...» - Η πρώτη δήλωση της δεύτερης καταγγέλλουσας μετά την απόφαση του δικαστηρίου

«Πλέον μένει στο Παγκράτι, σε σημείο που μπορεί πολύ εύκολα να πάει στο κέντρο της Αθήνας και σε κοντινή απόσταση από το άλλο σπίτι που μένει ο γιος του», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.