''Χαμός'' στον Alpha με πρωταγωνίστρια τη Ναταλία Γερμανού - Η δελεαστική πρόταση που της έγινε

Θα δεχτεί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ναταλία Γερμανού έχει καταφέρει με την αξία της τα τελευταία χρόνια να συνδέσει το όνομά της με τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου κάτι, που έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια για την ίδια, αλλά και για το κοινό.

Μάλιστα η παρουσιάστρια στα μάτια του Alpha έχει βρει την απόλυτη στέγη, αφού εδώ και χρόνια πορεύονται μαζί με τη συνεργασία τους να δικαιώνεται με βάση τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, που φέρνει η Ναταλία και η ομάδα της.

Πολύ πρόσφατα η Γερμανού ανανέωσε το συμβόλαιο της με το σταθμό και έτσι έγινε και επίσημα γνωστό, πως το Καλύτερα δε γίνεται θα βγαίνει και του χρόνου κανονικά στον αέρα.

«Η Ναταλία Γερμανού είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Η αφοπλιστική της αμεσότητα, η διεισδυτική της ματιά πάνω στα γεγονότα, ο καίριος σχολιασμός της, ο δημόσιος λόγος της, οι σχέσεις που δημιουργεί και οι ιδιαίτερες ποιότητες που διαθέτει θα συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Γιατί… μόνο με τη Ναταλία… «Καλύτερα δε γίνεται»!», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Αlpha (δείτε εδώ την αντίδραση της Ναταλίας μετά την ανανέωση του συμβολαίου της).

Νέες αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ναταλίας Γερμανού

Σύμφωνα όμως με το περιοδικό Τηλέραμα έγινε γνωστή και άλλη μια εξέλιξη σχετικά με τα τηλεοπτικά της Ναταλίας, καθώς είναι πολύ πιθανό από του χρόνου να έχει διπλό ρόλο στο κανάλι.

Πιο αναλυτικά το συμβόλαιό της είναι για τα επόμενα δύο χρόνια και μάλιστα οι συζητήσεις της αφορούν και σε μία βραδινή εκπομπή, είτε για το Secret song, είτε για το Fame story σε περίπτωση, που το κανάλι πάρει τα δικαιώματά του.