Έκτακτη σύσκεψη για Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Χρήστο Δάντη και Δημήτρη Φιντιρίκο

Οι κινήσεις τους μετά το Survivor All Star

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το σκάνδαλο σχετικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor All Star, o Χρήστος Δάντης βρέθηκε στο πλευρό της, στηρίζοντας την και δηλώνοντας ανοιχτά πως την πιστεύει ότι δεν χρησιμοποίησε κινητό. Μάλιστα, ανέφερε δημόσια πως είναι στη διάθεση της παραγωγής το κινητό του και τα κινητά της οικογένειας της για να αποδείξουν πως δεν μίλησε με κανέναν τους.

Από την άλλη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος μίλησε για την Κατερίνα, παρόλο που το ζευγάρι είχε να έρθει σε επαφή από τα Χριστούγεννα, καθώς είχαν χωρίσει λόγω της συμμετοχής της αθλήτριας στο παιχνίδι επιβίωσης - δείτε εδώ τι είπε.

Η έκτακτη σύσκεψη Δαλακά - Φιντιρίκου και Ασημίνας - Δάντη

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, λίγο πριν πάει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, ο Χρήστος Δάντης συναντήθηκε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο στο σπίτι του επιχειρηματία.

Οι τέσσερις τους συζήτησαν το πως θα κινηθούν από εδώ και στο εξής για να βρουν το δίκιο τους, καθώς κινδυνεύουν και τα συμβόλαια τους. Συγκεκριμένα, θέλουν από την παραγωγή να τους βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν πως όντως είχαν κινητό, από την στιγμή που εκείνες λένε το αντίθετο, όπως άλλωστε έκαναν με τα πλάνα Πρίαμο - Καρολίνας.

Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα οι δυο παίκτριες δεν θα εμφανιστούν σε καμία εκπομπή.

Επίσης, με όσα ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης η Ασημίνα έχει χάσει τον ύπνο της και με στήριγμά της τον γνωστό τραγουδιστή έχει αποφασίσει να επισκεφθεί ειδικό για να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει όλο αυτά τα σχόλια που ακούγονται γύρω από το όνομά της. Η 23χρονη ισχυρίζεται πως ποτέ δεν υπήρξε κινητό και πως η Κατερίνα Δαλάκα ενώ την υποστήριξε στο συμβούλιο του νησιού που έγινε η αποκάλυψη από το Νίκο Μπάρτζη, δεν φάνηκε τελικά πουθενά, αφού η παραγωγή επιμελήθηκε το μοντάζ βγάζοντας έξω κάτι άλλο, εκτός πραγματικότητας.

Να σημειωθεί πως καμία από τις δυο δεν έχει μιλήσει δημόσια ακόμα για το συμβάν και «παίζουν» με αναρτήσεις στα media που πραγματικά στοχεύουν την παραγωγή (δείτε εδώ τι ανεβάζουν).

Αξίζει να τονιστεί, επίσης, πως πριν επιστρέψουν από τον Άγιο Δομίνικο, τα δυο κορίτσια είχαν χωριστεί με εντολή της παραγωγής και δεν έμεναν μαζί ενώ άντρας της παραγωγής φρουρούσε την Ασημίνα στο δωμάτιό της και κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο μαζί της.