«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι τώρα...» - Σε αμηχανία η Ανθή Βούλγαρη για την συνεργασία με την Μαρία Αναστασοπούλου

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι τώρα...» - Σε αμηχανία η Ανθή Βούλγαρη για την συνεργασία με την Μαρία Αναστασοπούλου

Το κανάλι του MEGA πήρε την απόφαση να μειώσει την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, και να αυξήσει τη διάρκεια της Κοινωνίας Ώρα Mega εν όψει των εκλογών (δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση). Με αφορμή, λοιπόν, αυτό το συμβάν, η Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 13/2 στο κανάλι του ALPHA.

Μάλιστα, η ίδια μίλησε και για τον συνεργάτη της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο, εξηγώντας πως είναι πραγματικά οι σχέσεις τους εντός και εκτός αέρα, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία της να συνεχίσει να βρίσκεται στον αέρα και τις επόμενες χρονιές με τον ίδιο άντρα στο πλευρό της. Βέβαια, δημιουργήθηκε μεγάλη αμηχανία όταν ρωτήθηκε για τον παλιό συνεργάτη της.

Το ξεκαθάρισμα της Ανθής Βούλγαρη για τον Γιώργο Παπαδάκη

«Με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο τα πάμε υπέροχα. Είναι ο φίλος μου, το έτερόν μου ήμισυ το τηλεοπτικό. Πρέπει να κρατιέται μια ισορροπία όπως γίνεται και στα ζευγάρια. Όταν τσαντίζεται ο Ιορδάνης πρέπει να είμαι πιο ήρεμη εγώ, και όταν τσαντίζομαι εγώ είναι πιο ήρεμος εκείνος. Η εκπομπή από την επόμενη Δευτέρα θα πάρει παράταση μια ώρα, θα είναι μέχρι τις 9 γιατί έχουμε μπει ήδη σε μια εκλογική τροχιά. Γι’ αυτό το λόγο θα έχουμε μια ώρα παραπάνω» είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ψυχαγωγία: «Γιατί να μην επιστρέψω στην ψυχαγωγία; Το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι όταν είσαι δημοσιογράφος ή παρουσιαστής, είσαι σε όλα. Σε κάποιους ταιριάζει περισσότερο η ενημέρωση και σε άλλους η ψυχαγωγία. Έτσι όπως έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, και η ψυχαγωγία κάνει ενημέρωση. Πρέπει να φύγουν αυτές οι ταμπέλες κάποια στιγμή».

Όσο για το μέλλον της συνεργασίας της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, απάντησε: «Θα θέλαμε να συνεχίσουμε και του χρόνου… Ο ανταγωνισμός μου αρέσει, δε με φοβίζει. Καλώς υπάρχει γιατί μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι…»

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Παπαδάκη, είπε λοιπόν: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι τώρα πάρα πολύ καλά με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Επειδή είμαι πάρα πολύ καλά με τον Ιορδάνη, θα ήθελα να… γεράσω μαζί του. Θα ήθελα να κάνω κάτι που να έχει να κάνει περισσότερο με έρευνα στο μέλλον».