«Εξαιτίας του Άδωνι...» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ''άδειασε'' κανονικά την Ευγενία Μανωλίδου

Η Καινούργιου δεν πίστευε στα αυτιά της...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εξαιτίας του Άδωνι...» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ''άδειασε'' κανονικά την Ευγενία Μανωλίδου

Τη Δευτέρα 13/2 μέσα από το Super Κατερίνα είδαμε μετά από πολύ καιρό τη δημόσια έξοδο της Ευγενίας Μανωλίδου με τη γυναίκα να μιλάει τόσο για το σύζυγό της, όσο και για το αν θα εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση.

Η ίδια λοιπόν, ξεκαθάρισε πως είναι σε μια φάση δημιουργική κάνοντας πράγματα, που αγαπάει και για το λόγο αυτό, έχει πάρει την απόφαση να αφήσει πίσω της όλο αυτό το κομμάτι της παρουσίασης (δείτε εδώ την κατηγορία στον Άδωνι Γεωργιάδη για τον ξυλοδαρμό της Μανωλίδου).

Στη συνέχεια λοιπόν, τις δηλώσεις της Μανωλίδου σχολίασε το πάνελ και συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον ίδιο να τονίζει ανοιχτά, πως κατά τη γνώμη του η γυναίκα έκανε καριέρα χάρη στο όνομα του συζύγου της, Άδωνι Γεωργιάδη.

Το άδειασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Ευγενία Μανωλίδου

«Εξαιτίας του συζύγου ανέλαβε εκπομπή. Τους γνώριζα εκείνη την εποχή, τους είχα και τους δύο καλεσμένους και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση έπαιξε πιάνο και μάθαμε ότι ασχολείται με τη μουσική. Σε δική μου εκπομπή έγιναν όλα αυτά.

Εξαιτίας του μπήκε, εξαιτίας του χτυπήθηκε. Αν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την Ευγενία, στη βάση ότι είναι μία πάρα πολύ καλή μουσικός-πιανίστρια, θα την έβαζαν σε κάτι μουσικό. Πήγαν και την έβαλαν σε ένα προκλητικό project και η γυναίκα του Άδωνι… φάε ξύλο να ‘χεις.

Τότε ο Άδωνις ήταν ανατέλλων αστήρ της πολιτικής. Ήταν κάτι χειρότερο από σήμερα. Τώρα είναι εν ενεργεία Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Όταν έχεις ένα ριάλιτι και επιλέγεις τη γυναίκα του πολιτικά τότε αμφιλεγόμενου Άδωνι, το κάνεις επειδή είναι ο Άδωνις και βαράς επειδή είναι ο Άδωνις», ο Ανδρέας Μικρούτσικος.