"Δεν υπάρχει λόγος να..." - Η Μανωλίδου μίλησε ανοιχτά μετά τις φήμες πως την χτύπησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Έκοψε μαχαίρι τις ερωτήσεις στους δημοσιογράφους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κυκλοφόρησαν οι φήμες που ήθελαν τον Άδωνι Γεωργιάδη να βιαιοπραγεί εις βάρος της Ευγενίας Μανωλίδου, μετά από την υποτιθέμενη απιστία του. Η ίδια έπεσε πάνω σε δημοσιογράφους χθες 1/9 σε δημόσια έξοδό της και φυσικά δεν γλύτωσε τις αδιάκριτες ερωτήσεις επί του θέματος, όπου απάντησε ρητά και κοφτά, επιχειρώντας να βάλει μια τελεία.

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν μέσα από συγκεκριμένους λογαριασμούς στο twitter προκαλώντας κύμα αντιδράσεων με την πιο σφοδρή βέβαια να είναι αυτή του Υπουργού Ανάπτυξης, που ξέσπασε για άλλη μια φορά για την ασέβεια που επιδεικνύεται προς το πρόσωπό του ίδιου και της συζύγου του.

Η απάντηση της Μανωλίδου στις φήμες περί ξυλοδαρμού από τον Γεωργιάδη

Είπε λοιπόν στους δημοσιογράφους:

«Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Δεν βλέπω τηλεόραση πια γιατί δεν έχω χρόνο, είμαι από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στη σχολή και το βράδυ στην οικογένειά μου και σε υποχρεώσεις σαν αυτή που έχουμε εδώ σήμερα. Εμένα η τηλεόραση δεν με χρειάζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου.

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν για την προσωπική της ζωή, η Ευγενία Μανωλίδου απάντησε: «Εγώ ασχολούμαι με τα γεγονότα, όχι με τις φήμες. Δεν στεναχωριέμαι με τα δημοσιεύματα. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε άλλο αυτή τη συζήτηση».

Στην ερώτηση για το αν βρίσκει χρόνο για τον σύζυγό της, η απάντηση ήταν σαφής: «Αν θέλει κανείς βρίσκει, πάντα βρίσκουμε».

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: manolidoue instagram

Οι δυσκολίες τους φέρνουν πιο κοντά

Οι δυο τους παρά τις φήμες δε φαίνεται να περνάνε καμία κρίση, αφού τον τελευταίο καιρό έχουν πραγματοποιήσει δυο κοινές εξόδους, με την τελευταία να ήταν χθες στα βραβεία «Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Τις προάλλες βρέθηκαν στην Βουλή μαζί προκειμένου να συμμετάσχουν στην ξενάγηση των μαθητών της Ελληνικής Αγωγής στο κτίριο και μάλιστα δε δίστασαν να φωτογραφηθούν με τα παιδιά και να αναρτήσουν τις φωτογραφίες στα social media.

Στο πολιτιστικό κέντρο Ελληνικός Κόσμος βρέθηκαν λοιπόν το βράδυ της Τετάρτης 13/7 , ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου για τα βραβεία «Βιώσιμης Ανάπτυξης». Σχετική ανάρτηση έκανε η Ευγενία Μανωλίδου στο instagram η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από την κοινή έξοδο με τον σύζυγό της.

Ο Άδωνις με τη Μανωλίδου στη νέα τους κοινή έξοδο

Ο Άδωνις με τη Μανωλίδου στη νέα τους κοινή έξοδο στον Ελληνικό Κοσμο