«Το αγόρι της Δαλάκα, ο Φιντιρίκος...» - Ο λόγος που η Κατερίνα έκανε unfollow τον Στάθη Σχίζα μετά το Survivor All Star

Τα αιχμηρά σχόλια του Τριαντάφυλλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μεγάλο ντόρο προκάλεσαν τα unfollow της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου (δείτε εδώ ποιους σταμάτησε να ακολουθεί) μετά την αποχώρηση τους από το Survivor All Star, αφού αποβλήθηκαν από την παραγωγή λόγω της παράβασης του κανόνα της επικοινωνίας.

Η Κατερίνα έκανε unfollow από το instagram τόσο τον Στάθη Σχίζα όσο και την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Από ότι είχε ειπωθεί στο Πρωινό μας, φαίνεται πως έχουν συμβεί κάποια πράγματα μεταξύ τους που δεν τα έχουμε δει στους δέκτες μας αλλά σίγουρα θα τα μάθουμε όταν αποφασίσει να παραχωρήσει την πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Γιατί έπεσαν τα unfollow από Δαλάκα σε Σχίζα και ο ρόλος του Φιντιρίκου

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, του OPEN και του έγινε σχετικά ερώτηση για το Survivor All Star και γενικά για όλους τους παίκτες της ριάλιτι επιβίωσης.

«Βλέπω Survivor αλλά για να είμαι ειλικρινής, βλέπω και Σασμό γιατί έκανα ζάπινγκ και μου άρεσε πάρα πολύ και είπα τι βλέπει ο κόσμος και πάει τόσο καλά, και, φίλε, με καθήλωσε το σίριαλ. Δεν μπορεί ένα σίριαλ να κερδίζει το All Star. Δεν γίνεται, συγχαρητήρια σε αυτόν που έγραψε τον Σασμό» ανέφερε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής.

«Το αγόρι της Δαλάκα, ο Φιντιρίκος, στήριξε πολύ τον Στάθη αλλά ο Στάθης δεν στήριξε την Κατερίνα», απάντησε έπειτα από ερώτηση για τα unfollow τους.

«Δεν πρόκειται να πάω ποτέ στο Survivor. Θα ξέρετε Δευτέρα Τρίτη αν θα είμαι στο J2US. Θα ήθελα το ζευγάρι μου να είναι ο Αλέξης Παππάς» είπε.