Έπιασε και πάλι το κινητό της - Τα δυο άτομα που έκανε unfollow η Ασημίνα μετά την αποβολή της από το Survivor all Star

Καλά πήγε αυτό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έπιασε και πάλι το κινητό της - Τα δυο άτομα που έκανε unfollow η Ασημίνα μετά την αποβολή της από το Survivor all Star

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο πως η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται εκτός Survivor all Star καθώς το βράδυ της Τετάρτης 8/2 επέστρεψε στα social media μετά την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ τους 5 παίκτες που αρνήθηκαν να επιστρέψουν οι 2 παίκτριες).

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την Άγιο Δομίνικο (δείτε την εδώ), ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Έπειτα από 36 ημέρες έπιασα επιτέλους κινητό στα χέρια μου».

Από την άλλη, όμως, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα μείνει στο Survivor all Star, μιας και δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση ακόμα στα social media. Ωστόσο, η Μαρία Αντωνά μέσα από την σημερινή 9/2 εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποκάλυψε πως η Ασημίνα έκανε unfollow δύο άτομα.

Τα δυο άτομα που έκανε unfollow η Ασημίνα μετά την αποβολή της από το Survivor all Star

Ο λόγος για την ίδια την δημοσιογράφο αλλά και τον σύντροφό της και πρώην παίκτη του Survivor, Άρη Σοϊλεδη.

«Δεν έχει ενεργοποίησε η Ασημίνα ούτε το viber. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε και με τον Άρη στο τηλέφωνο που της έστειλε και τις ευχές του και ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη και όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας εμάς, μας έκανε unfollow. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από κάποιον δικό της άνθρωπο, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ίσως γιατί κάποια στιγμή ο Άρης ανέβασε αυτό το post τύπου «Κάρμα», το οποίο προφανώς δεν αναφερόταν στα δύο κορίτσια αλλά στο ότι πολλές φορές κατηγορήθηκε ότι είχε στα χέρια του κινητό», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.

Unfollow όμως έπεσαν κι από την Κατερίνα Δαλάκα....

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό μας και του Νίκου Παρτσώλη η Κατερίνα Δαλάκα έσβησε από το instagram τον Στάθη Σχίζα και την σύντροφο αυτού Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Από ότι φαίνεται έχουν συμβεί κάποια πράγματα μεταξύ τους που δεν τα έχουμε δει στους δέκτες μας αλλά σίγουρα θα τα μάθουμε όταν αποφασίσει να παραχωρήσει την πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, όπως αναγράφει το συμβόλαιό της άλλωστε...