Survivor All Star αποκάλυψη: Αυτοί οι 5 παίκτες αρνήθηκαν να επιστρέψουν Δαλάκα και Ασημίνα

Τα ονόματά τους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star αποκάλυψη: Αυτοί οι 5 παίκτες αρνήθηκαν να επιστρέψουν Δαλάκα και Ασημίνα

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποτελούν και επίσημα πλέον παρελθόν από το Survivor All Star! Μετά από μια εβδομάδα αναμονής στον Άγιο Δομίνικο το ραντεβού που είχε προγραμματίσει ο Ατζούν με τις δυο παίκτες ακυρώθηκε λόγω των συμβάντων που λαμβάνουν χώρα στην Τουρκία και κάπως έτσι οι δυο τους αναμένουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα!

Η Κατερίνα Δαλάκα, μάλιστα, έκανε όχι μόνο την πρώτη της ανάρτηση στο instagram αλλά και τα πρώτα unfollow (δείτε εδώ ποιον παίκτης της Κόκκινης ομάδας σταμάτησε να ακολουθεί). Πριν, όμως, παρθεί η οριστική απόφαση σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός ρώτησε τους παίκτες αν θα ήθελαν να επιστρέψουν οι δυο κοπέλες παρά την παράβασή της. 5 συγκεκριμένοι είπαν όχι και μαντέψτε ποιοι ήταν αυτοί...

Οι παίκτες του Survivor All Star που εναντιώθηκαν σε Δαλάκα και Ασημίνα

Όπως μας μετέφερε η πηγή μας στους πρώτους που αρνήθηκαν ήταν η Ρία Κολοβού! ενώ μετά ακολούθησαν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο συνονόματός του Γκότσης, ο Κωσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Οι παίκτες θεωρούν ότι η συγκεκριμένη παράβαση ήταν καθοριστική κι ότι εφόσον υπήρξε συμφωνία τέτοιου είδους με την παραγωγή πριν ξεκινήσει το Survivor δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι για τις συγκεκριμένες κοπέλες!

Ποιους έκανε unfollow η Ασημίνα

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης 9/2 η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα:

«Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε και με τον Άρη στο τηλέφωνο που της έστειλε και τις ευχές του και ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη. Και όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας μας έκανε unfollow, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από τρίτον για το Instagram της»!