Κατερίνα Δαλάκα: Έπεσαν τα πρώτα unfollow - Ποιους έσβησε από το instagram μετά το Survivor All Star

Δεν έχει γυρίσει καν από τον Άγιο Δομίνικο αλλά είναι τόσο ξενερωμένη μαζί τους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Δαλάκα: Έπεσαν τα πρώτα unfollow - Ποιους έσβησε από το instagram μετά το Survivor All Star

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά από μια εβδομάδα απομόνωσης σε ένα συγκλονιστικό ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ φωτογραφίες) αποφάσισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Survivor All Star, άρα η παραγωγή αναγκάστηκε να της δώσει το κινητό της κι από κει... ξεκίνησε το χάος!

Αφού έκανε, λοιπόν, την πρώτη της ανάρτηση πετώντας ξεκάθαρες σπόντες στην παραγωγή (δείτε εδώ τι ανέβασε) ξεκίνησε τα unfollow! Ένας παίκτης της Κόκκινης ομάδας, όπως αποδεικνύεται, την είχε κάνει έξαλλη!

Η Κατερίνα Δαλάκα, οι survivors και τα unfollow

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό μας και του Νίκου Παρτσώλη η Κατερίνα Δαλάκα έσβησε από το instagram τον Στάθη Σχίζα και την σύντροφο αυτού Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Από ότι φαίνεται έχουν συμβεί κάποια πράγματα μεταξύ τους που δεν τα έχουμε δει στους δέκτες μας αλλά σίγουρα θα τα μάθουμε όταν αποφασίσει να παραχωρήσει την πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, όπως αναγράφει το συμβόλαιό της άλλωστε...

Και αποβλήθηκε και ο Ατζούν θα την πληρώσει "χρυσή" - Με πόσα λεφτά γυρνάει Ελλάδα η Δαλάκα

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου σχετικά με τα χρήματα που θα πάρουν ενώ έχουν αποβληθεί. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ στον Τούρκο παραγωγό, αντιθέτως εκείνος θα τις πληρώσει και μάλιστα πολλά, ειδικά την Κατερίνα....

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα, ορισμένοι παίκτες στα συμβόλαια τους έχουν βάλει έναν extra όρο. Ανάμεσα στους παίκτες αυτούς είναι και η Δαλάκα!

Τι λέει όμως αυτό ο όρος; Λέει πως αν αποχωρήσει μέχρι τους 2μιση μήνες δεν θα πάρει το ποσό που έχει κερδίσει όσο έμεινε στο παιχνίδι, αλλά... 50.000 ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε η Κατερίνα αντί θα επιστρέψει με 20.000 που είναι τα χρήματα που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής, επιστρέφει με το μισό έπαθλο!