Survivor All Star: Από την πείνα, την βρωμιά και το σανίδι στην χλιδή - Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένουν Δαλάκα και Ασημίνα

Στα ώπα ώπα τις έχει ο Ατζούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Από την πείνα, την βρωμιά και το σανίδι στην χλιδή - Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένουν Δαλάκα και Ασημίνα

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το Survivor All Star λόγω της παράβασης τους, αφού εντοπίστηκαν με κινητό στο χέρι μέσα στην ζούγκλα από τον Νίκο Μπάρτζη που της πρόδωσε στην παραγωγή.

Εδώ λοιπόν και μια εβδομάδα οι δυο παίκτριες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να παρθεί η απόφαση αν θα επιστρέψουν στο παιχνίδι ή θα αναχωρήσουν για Ελλάδα. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, δεν θα έλεγε κάποιος πως περνάνε άσχημα, μόνο η παραγωγή που τρέχει και δεν φτάνει - δείτε τι συμβαίνει αυτή την στιγμή πίσω από τις κάμερες.

Σε αυτό το ξενοδοχείο μένουν Δαλάκα - Ασημίνα μετά το Survivor All Star

Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου μένουν σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο όπου είναι και ο χώρος που υποδέχτηκε υποδέχτηκε τους παίκτες λίγο μετά την άφιξη τους στον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για το «Viva Wyndham Dominicus Palace», που τους φιλοξενεί και στα 24ωρα που μεσολαβούν από την αποχώρησή τους μέχρι την πτήση τους για την Ελλάδα.

Παρότι φημίζεται για τις ανέσεις που προσφέρει, πάντως, κανείς τους δεν βιάζεται να επιστρέψει, με όλους να δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τον τελικό τον ερχόμενο Ιούλιο στο Γαλάτσι. Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Survivor all star δωμάτια

Survivor all star spoilers

Survivor all star Άγιος Δομίνικος

Survivor all star σκαι

Survivor all star ξενοδοχειο

Survivor all star

Survivor all star ριάλιτι

Σύντομο ήταν το πέρασμά τους από το... παλάτι της Δομινικανής Δημοκρατίας, αφού έπρεπε να βρεθούν στην γνώριμη παραλία τους, χωρίς φαγητό, νερό και ένα ζεστό κρεβάτι, ώστε να ξεκινήσουν γυρίσματα.

Survivor all star λεφτά

Ο «αποχωρισμός» πάντως ήταν αρκετά δύσκολος με το εν λόγω resort που στεγάζει τρεις πισίνες, έξι εστιατόρια, γυμναστήριο, σπα, υπαίθριο μπαρ, ντίσκο, κινηματογράφο, και πάνω από τετρακόσια δωμάτια.

Επιστρέφουν με περιορισμούς Δαλάκα και Ασημίνα; Τι θα ισχύει από δω και πέρα

Αρχικά να τονιστεί το γεγονός πως οι δυο παίκτριες δεν φαίνεται να διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους (δείτε εδώ τι συμβαίνει) και όλοι αναμένουμε πραγματικά πως και πως τις πρώτες τους δηλώσεις. Ωστόσο, αυτές μάλλον θα τις παρακολουθήσουμε μέσω τις κάμερες του Survivor στα κλασικά κιου των παικτών αφού το επικρατέστερο σενάριο για τον Ατζούν είναι αφού το αποδεκτούν οι υπόλοιποι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο οι δυο τους να επιστρέψουν αλλά με έναν βάρβαρο κανόνα: Καμία από τις δυο δεν θα γευτεί τα επόμενα 5 έπαθλα φαγητού που θα ακολουθήσουν.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως η αφαγία στον Άγιο Δομίνικο είναι το πρώτο πράγμα που σου στοιχίζει... Το θέμα είναι οι παίκτες θα δεχτούν αυτό τον κανόνα για να επιστρέψουν τα κορίτσια στις ομάδες τους; Κοντός ψαλμός αλληλούια! Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε...

Να σημειωθεί πως σε προηγούμενο κύκλο είχε βρεθεί κοντά στα πράγματα της Ασημίνας πάλι κινητό...

Επίσης, όσον αφορά το All Star, πέρα από τα πλάνα που «έκαψαν» τις δύο παίκτριες (δείτε τα εδώ), άνθρωποι της παραγωγής κατάφεραν να εντοπίσουν τον ντόπιο «φίλο» Ασημίνας και Κατερίνας και τον έπεισαν να τους μιλήσει για τις συναντήσεις του μαζί τους. Ο ίδιος, υποστήριξε πως έδωσε το κινητό του στις δύο παίκτριες προκειμένου να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει με ποιους μίλησαν.