Survivor All Star: Επιστρέφει Ελλάδα η Κατερίνα Δαλάκα - Βατερλό η συνάντηση με τον Ατζούν

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Επιστρέφει Ελλάδα η Κατερίνα Δαλάκα - Βατερλό η συνάντηση με τον Ατζούν

Παρά το γεγονός πως πάνω από μια εβδομάδα η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν αποβληθεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor All Star, καμία τους δεν έχει πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα ούτε έχει επικοινωνήσει με δικούς της ανθρώπους. Το μεσημέρι της Τετάρτης 8/2, ωστόσο, υπήρξαν εξελίξεις που δεν είχαν το επιθυμητό για κάποιους αποτέλεσμα!

Τι συνέβη στο ραντεβού Ατζούν με Δαλάκα

Το τι ειπώθηκε ακριβώς και πολλές λεπτομέρειες δεν τις γνωρίζουμε ακόμη, αναμένουμε την πηγή μας η οποία από νωρίς σήμερα το πρωί 9/2 μας ενημέρωσε τόσο για το ποιος αποχωρεί απόψε (δείτε εδώ) όσο και για το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι τελικά η Κατερίνα Δαλάκα είναι οριστικό και αμετάκλητο πως δεν πρόκειται να επιστρέψει Ελλάδα! Μάλιστα, νιώθει μεγάλο θυμό για την παραγωγή και δεν το έκρυψε. Αυτό μάθαμε!

Επιβεβαίωση αυτών και η πρώτη της ανάρτηση στα social media που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες που όπως έγραψε και η ίδια στην λεζάντα «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ» πήρε το κινητό στα χέρια της μετά από 36 μέρες!

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα

Αργότερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα τοπίο στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας από μέρα σε μέρα θα πετάξει για την Ελλάδα. Όσον αφορά την Ασημίνα αναμένουμε κι εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε...

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως η Κατερίνα δεν θα γυρίσει πίσω με άδεια χέρια. (δείτε εδώ πόσα λεφτά της έδωσε ο Ατζούν)