Survivor All star spoiler 9/2: Διέρρευσε βίντεο από την στιγμή της αποχώρησης - Ποιος φεύγει απόψε!

Ακούγεται η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All star spoiler 9/2: Διέρρευσε βίντεο από την στιγμή της αποχώρησης - Ποιος φεύγει απόψε!

Πριν καν ξεκινήσει το Survivor All Star είχε γίνει γνωστό πως η Ελλάδα θα έχει μόνο μια μέρα διαφορά φέτος από τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο για να μην βγαίνουν αβέρτα τα spoils, όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές, αλλά τελικά αυτό δεν έχει πάει καθόλου καλά! Βρισκόμαστε ήδη στο τέλος της 5ης εβδομάδας που το ριάλιτι βρίσκεται στον αέρα και το Youweekly.gr δεν έχει πέσει ποτέ έξω σε κανένα spoil του μέχρι στιγμής! Ούτε σε αποχώρηση, ούτε σε νίκες και ήττες...

Κάτι τέτοιο, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα συμβεί ούτε απόψε 9/2 που έχουμε επεισόδιο αποχώρησης αλλά πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Εχθές, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι, οι Διάσημοι έκαναν ακόμα μια νίκη και κατάφεραν να δουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Μεγάλη έκπληξη το τρυφερό μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στον Μάριο (δείτε το εδώ). Ο Κύπριος πρέπει να κοιμήθηκε πολύ ευτυχισμένος το βράδυ όπως και θα ξυπνήσει άλλωστε αφού για ακόμα μια εβδομάδα έχει κατοχυρώσει την θέση του στο ριάλιτι αφού δεν ψηφίστηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Και γιατί να συμβεί άλλωστε; Είναι πολύ καλός αγωνιστικά! Από την άλλη, ο συμπαίκτης του, Κώστας Παπαδόπουλος πρέπει σίγουρα να έκανε ανήσυχο βράδυ αφού είναι για ακόμα μια φορά στον τάκο μαζί με τον Σώζων, την Μαριαλένα και τον Κρις.

Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star

Το trailer για το αποψινό επεισόδιο κυκλοφόρησε κι ακούγεται ο Λιανός να αναφωνεί «Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor είναι...» και το Youweekly.gr μπορεί και ξέρει να ολοκληρώσει αυτή την φράση!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, τις οποίες έχουμε μοιραστεί μαζί σας από εχθές αποχωρεί ο... διαβάστε εδώ το spoil!