Έξαλλος ο Φώτης Σεργουλόπουλος μπροστά στην κάμερα του ΑΝΤ1 - Το ξεκαθάρισμα για την σχέση του με την Μαρία Μπακοδήμου

«Έχω πει τα πάντα γι’ αυτό το θέμα και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Φώτης Σεργουλόπουλος μπροστά στην κάμερα του ΑΝΤ1 - Το ξεκαθάρισμα για την σχέση του με την Μαρία Μπακοδήμου

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου συνεργάστηκαν για πάρα πολλά χρόνια και δοκιμάστηκαν σε διαφόρων ειδών εκπομπές. Μάλιστα, οι δυο τους ανέπτυξαν και έναν άλλο δεσμό μεταξύ τους, εφόσον έγιναν δύο πολύ καλοί φίλοι (δείτε εδώ με ποια συνεργάτιδά του έχει υπάρξει σε κρεβάτι και αντάλλασσε φιλιά).

Όταν, όμως, σταμάτησαν να βρίσκονται μαζί στο "γυαλί", έπαψε να υπάρχει και η φιλία τους, κάτι που σόκαρε το κοινό, διότι οι δυο τους φαινόντουσαν πραγματικά αχώριστοι. Όσος καιρός κι αν έχει περάσει, λοιπόν, από τότε, κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει "ανοιχτά" για το τι μπήκε ανάμεσά τους και τους οδήγησε σε αυτή τη ρήξη, με τους δημοσιογράφους παρόλα αυτά να μη σταματούν να τους ρωτούν γι' αυτό.

Η απάντηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για την Μαρία Μπακοδήμου

Ιδιαίτερα τώρα που έχουν ο καθένας την δική του εκπομπή στην ΕΡΤ και στο ΣΚΑΪ αντίστοιχα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε κάποιος να "σπάσει" και να εξομολογηθεί την αλήθεια. Η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1, μάλιστα, συνάντησε το παρουσιαστή του Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν στο αεροδρόμιο και έτσι κλήθηκε να μιλήσει ξανά για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Είμαι ικανοποιημένος και γεμάτος. Από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσουμε και δεύτερη σεζόν. Όπως νομίζει ο κόσμος, εμείς τη δουλειά μας κάνουμε. Εγώ χαίρομαι με τη δουλειά που κάνω. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω», είπε χαρακτηριστικά σε πρώτο επίπεδο ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Και όταν ρωτήθηκε για την Μαρία Μπακοδήμου, αρκέστηκε να αναφέρει: «Μου επιτρέπεις κι εσύ να σου πω ότι έχω πει τα πάντα γι’ αυτό το θέμα και δεν θα ξαναπώ τουλάχιστον προς το παρόν τίποτα».