«Τόσο καιρό δεν μιλάω, δεν μιλάω, αλλά τώρα...» - Η Δανάη Μπάρκα "έδωσε στεγνά" τον Νίκο Μουτσινά

«Δεν έχω αποκαλύψει τίποτα άλλο και ποτέ δεν το κάνω, αλλά αυτό...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τόσο καιρό δεν μιλάω, δεν μιλάω, αλλά τώρα...» - Η Δανάη Μπάρκα

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας και αυτό, διότι ο σχολιασμός του στην εκπομπή του στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, έχει προκαλέσει πολλές φορές την απάντηση των ανθρώπων που "θίγονται", με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλος ντόρος (δείτε εδώ τι συνέβη με τον Αντρέα Μικρούτσικο).

Παρόλα αυτά, την Δευτέρα 13/2 το όνομά του ακούστηκε το πλατό του MEGA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Πάμε Δανάη, με την παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, να κάνει μία αποκάλυψη για εκείνον και την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, αφήνοντάς τους όλους άναυδους.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τον Νίκο Μουτσινά

«Μπορώ να σας κάνω μια αποκάλυψη; Γιατί τόσο καιρό δεν μιλάω, δεν μιλάω, αλλά τώρα θα αποκαλύψω. Είμαι το Σάββατο στην έξοδό μου και μιλάω με έναν άνθρωπο και του λέω ότι η μαμά μου δεν κοιμάται νωρίς και ότι αν την πάρω τώρα, στις 4 το πρωί, δεν θα κοιμάται.

Και παίρνω τη μαμά μου με facetime, το σηκώνει, κι ενώ περιμένω να τη δω στον καναπέ ή στο κρεβάτι να βλέπει καμιά ταινία, βλέπω πολλά φώτα, τράπουλες.

Γυρίζει η κάμερα και είναι ο Νίκος Μουτσινάς και λέω “τι κάνετε βρε παιδιά;” και παίζανε κανάστα. Συγγνώμη Νίκο, δεν έχω αποκαλύψει τίποτα άλλο και ποτέ δεν το κάνω, αλλά αυτό… Πιστεύω ότι πια πρέπει να αποκαλύπτονται οι άνθρωποι που ξημεροβραδιάζονται», είπε χαρακτηριστικά.

Το φιλί στο στόμα με με την Βίκυ Σταυροπούλου

Κι όμως ο Νίκος Μουτσινάς πιάστηκε να φιλάει στο στόμα γυναίκα! Καρέ - καρέ το υλικό από το φιλί του παρουσιαστή....

Μάλιστα το φιλί του Νίκου Μουτσινά δέχτηκε πολύ γνωστή ηθοποιός, η οποία και ανταποκρίθηκε! Δεν δίστασε και τον τύλιξε με το πόδι της καθώς του το ανταπέδωσε!

Ο παρουσιαστής έδειξε να αιφνιδιάζεται με αυτή την απρόσμενη κίνηση της, αλλά τελικά έδειξε ότι του άρεσε αυτή η έκπληξη. Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Νίκος Μουτσινάς είναι χρόνια φίλοι και η τηλεοπτική τους συνύπαρξη ήταν απλά απολαυστική!

«Παιδιά με προκάλεσε, αν δεν φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου και του έσκασε το φιλί - έπος! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Νίκος Μουτσινάς: Πιάστηκε να φιλάει στο στόμα γυναίκα! Καρέ - καρέ το υλικό....