«Δε νιώθω άνετα, φοράω εσώρουχα του Δημήτρη» - Η αμηχανία της Τούνη για το σώμα της 1 μήνα μετά τη γέννα

(Βίντεο)

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την ημέρα, που η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με την νεαρή influencer να βλέπει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά.

Στο πλευρό της είναι, όπως πάντα ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον ίδιο να έχει ξετρελαθεί με το γιο του, μιας και ήταν ανέκαθεν γνωστό πως έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά.

«Στο προφίλ λένε κάποιοι μοιάζει στην Ιωάννα, στο ανφάς βλέπουν τα μάτια και λένε “να ο Δημήτρης”. Πάντως κι εγώ γεννήθηκα με καρφάκα όπως αυτός», είχε πει ο Αλεξάνδρου σχετικά με το που μοιάζει το παιδί με την Ιωάννα να συνεχίζει: «Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός; Είπα: εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε. Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό; Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει».

Το σώμα της Ιωάννας Τούνη μετά τη γέννα του μωρού της

Την Δευτέρα 13/2 η Ιωάννα έκανε μια σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό, όπως συνηθίζει να κάνει και αφού αρχικά μας έδειξε, πως ξύπνησε με το μπέμπη της (δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία) στη συνέχεια δημοσίευσε 2 βίντεο, στα οποία μας έδειχνε το σώμα της μετά τη γέννα, περιγράφοντας και τα συναισθήματά της.

«Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι. Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι και γι’ αυτό φοράω εσώρουχο του Δημήτρη. Για να κρύβουν πράγμα… Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά plus που δεν φεύγουν με τίποτα.

Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω… Μετά τα 40 θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Ελπίζω να με αφήσει ο μπέμπης με το καλό…», είπε η Ιωάννα Τούνη.