«Έγραψαν ότι γεννήθηκε ένα παιδί μαμούθ» - Το τραγικό σχόλιο που στιγμάτισε το Λουδάρο από πολύ μικρό

Τι είχε συμβεί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 13/2 ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε μια εξομολογητική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Status και στον Κωνσταντίνο Καμέα.

Λίγο μετά τα δημοσιεύματα, που ήθελαν τον ηθοποιό νεκρό (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη), αυτή τη φορά ο ίδιος αναφέρθηκε σε στιγμές της ζωής του εξίσου δύσκολες, που τον έχουν σημαδέψει.

Μια αρκετά σκληρή θα λέγαμε, πως ξεκινάει από την ημέρα της γέννησής του, με τον Λουδάρο να περιγράφει πως οι εφημερίδες είχαν γράψει, πως γεννήθηκε πιο ιδιαίτερος σε σχέση με άλλα μωρά, ενώ αντίστοιχα δυσκολεύτηκε πολύ όταν σε ηλικία 12 χρονών έχασε τη μητέρα του.

Το σχόλιο που άκουγε ο Αντώνης Λουδάρος από τη γέννησή του

«Γεννήθηκα σχεδόν έξι κιλά. Οι εφημερίδες της εποχής γράψανε ότι γεννήθηκε ένα παιδί «μαμούθ» γιατί βγήκα με τον αμνιακό σάκο και δεν το λέω ψέματα. Το γράψανε οι εφημερίδες της εποχής και το είπαν στο ραδιόφωνο ότι γεννήθηκε ένα παιδί τέρας, δεν ξέρω τι παιδί ήταν αυτό. Πάντως οι δικοί μου άνθρωποι και ο πατέρας μου έλεγαν «Αντώνη, το λέγανε στο ραδιόφωνο» σαν κάτι πια εξωπραγματικό».

Θυμάμαι ότι 12 χρονών, που έχασα την μητέρα μου, αυτό που σκέφτηκα ήταν πως «και τώρα Αντώνη πρέπει να σταθείς στα πόδια σου». Ένιωσα σαν να είμαι 90 χρονών, ήμουν εντελώς μόνος και έπρεπε να πορευτώ στη ζωή βάζοντας το μυαλό στο κεφάλι μου. Μου έφυγε δηλαδή όλη η παιδικότητα μου.

Τότε θύμωσα κάπως με τον πατέρα μου γιατί ένιωσα μια δεύτερη απόρριψη και απώλεια. Δεν ήταν όμως πραγματικότητα γιατί πέρασα αρκετά χρόνια θυμωμένος μαζί του, χωρίς να του το δείχνω ποτέ, αλλά είχα την αλήθεια του. Δεν μπορούσε και εγώ αυτό τώρα πια μπορώ να πω ότι είναι συγχωρεμένος από μένα», είπε ο Αντώνης Λουδάρος.

Αντώνης Λουδάρος