Με πετσέτα στο κεφάλι και άκρως αδυνατισμένη - Η ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου πέντε μήνες μετά τον τοκετό

Η αγαπημένη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η 16η Σεπτεμβρίου του προηγούμενου χρόνου, ήταν η καλύτερη μέρα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου, διότι ο ήρθε στον κόσμο ο γιός τους. Από το φθινόπωρο, ο Κουτσόπουλος έχει λατρέψει τον γιο του, που άθελά του σε συνέντευξή του αποκάλυψε το όνομα του μωρού (δείτε εδώ πως θα τον ονομάσουν).

Μητέρα του παιδιού του θείου Λεωνίδα, η καλλονή Χρύσα Μιχαλοπούλου, με ένα νέο post στο Instagram μας έδειξε πως είναι η κοιλίτσα της, 5 μήνες μετά την γέννηση του πρωτότοκου της.

Η ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου 5 μήνες μετά την γέννηση του γιού της

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο 5 μήνες από την γέννηση του μωρού, αλλά η ηθοποιός φαίνεται ότι έχει μπεί ξανά στους κανονικούς διατροφικούς της ρυθμούς, αφού η κοιλίτσα της είναι πιο επίπεδη από ποτέ.

Η ανάρτηση της Μιχαλοπούλου, με την επίπεδη κοιλιά!

Η γνωριμία μέσω social media

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη γνωριμία της με τον σεφ.

Η Χρύσα πάντως, με καριέρα και στο θέατρο και στην τηλεόραση, έχει επιστρέψει στις εξόδους με φίλους και έχει καταφέρει να αποκτήσει και πάλι τις αναλογίες πριν τη γέννηση του γιου της. Η Μιχαλοπούλου στην πρόσφατη πόζα της στο Instagram, ποζάρει με crop top και γραμμωμένη κοιλιά.

Σε άλλη συνέντευξη, όταν η ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στο «The 2night Show», απάντησε για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Ε, δεν περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη».