''Λύθηκε'' στα γέλια όλο το πλατό του Happy Day: «Ντράπηκα να...» - Το δώρο της Τσιμτσιλή στο Σοφό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τι λέτε να του έκανε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Λύθηκε'' στα γέλια όλο το πλατό του Happy Day: «Ντράπηκα να...» - Το δώρο της Τσιμτσιλή στο Σοφό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Aγίου Βαλεντίνου ξημέρωσε και φέτος και έτσι την Τρίτη 14/2 τα ερωτευμένα ζευγάρια ανταλλάσσουν από νωρίς δώρα και λόγια αγάπης μεταξύ τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν μέσα από το Happy Day ευχήθηκε σε όσους αγαπάνε και μάλιστα στη συνέχεια μέσα από το στολισμένο της πλατό έκανε και μία ξεκαρδιστική αποκάλυψη.

Πιο αναλυτικά δε δίστασε να αναφερθεί και στο δώρο, που έκανε στον αγαπημένο της Θέμη Σοφό, με τον οποίο είναι παντρεμένη και έχει φέρει στον κόσμο τρία υπέροχα παιδιά.

Το προηγούμενο λοιπόν βράδυ της γιορτής των ερωτευμένων, η Σταματίνα έδωσε στον καλό της μια σοκολάτα, που έγραφε ''Σ' αγαπώ'', την οποία ωστόσο είχε πάρει από την εκπομπή, με το πλατό να ''λύνεται'' στα γέλια (δείτε εδώ τη βραδινή έξοδο του ζευγαριού, που τράβηξε όλα τα βλέμματα).

Η γκάφα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Θέμη Σοφό

«Παιδιά, εγώ έδωσα τη σοκολάτα στον Θέμη που έλεγε σ’ αγαπώ και μου λέει “αγάπη μου τι ωραία κίνηση”. Ντράπηκα να του πω ότι την πήρα από την εκπομπή. Του φάνηκε ότι …. ξέρεις. Σήμερα θα θυμηθώ να του πω τα περισσότερα όπως πρέπει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

5 κορυφαία μαγαζιά στην Αθήνα για να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων!

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 14 Φλεβάρη, έφτασε και πολλά είναι τα ζευγάρια που επιθυμούν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο, για να γιορτάσουν τον έρωτά τους.

Orizontes Lycabettus Restaurant

  • Αριστίππου 1, Αθήνα
  • Τηλέφωνο: 210 7210701

Υπάρχει πιο ρομαντικό πράγμα από το να τρως με το ταίρι σου σε ένα εστιατόριο με υπέροχες γεύσεις και μοναδική θέα; Θα έλεγα πώς όχι! Στο «Orizontes Lycabettus Restaurant», ξεχωρίζει για την πανοραμική θέα του, την ωραιότερη της πόλης... γι' αυτό άλλωστε μπορεί να ακούσεις να το αναφέρουν και ως «η βεράντα της Αθήνας».

Ο εσωτερικός χώρος διακατέχεται από μια φιλόξενη «ζεστασιά», ενώ η αυθεντικά κλασσική αισθητική, με ανάλαφρα χρώματα και προσεγμένη πολυτέλεια, κάνουν τον χώρο μοναδικό.

Το μενού προσανατολίζεται στις γεύσεις της... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr