«Μετρούσα...» - Η ακραία αποκάλυψη της Βουλγαράκη για σημείο του σώματος του πρώην συντρόφου της

«Έλεγα είσαι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μετρούσα...» - Η ακραία αποκάλυψη της Βουλγαράκη για σημείο του σώματος του πρώην συντρόφου της

Τη Δευτέρα 13/2 στο The 2night show βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Βουλγαράκη με τη δημοσιογράφο να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την πορεία της στην τηλεόραση.

Τελευταία τη βλέπουμε να συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία τα Σαββατοκύριακα στο πάνελ του Χαμογέλα και πάλι, ωστόσο μέσα από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της έγιναν γνωστές και αποκαλύψεις για τα προσωπικά της.

Και ενώ λοιπόν, η Βουλγαράκη αποκάλυψε δημόσια, πως είχε βρει τον άνθρωπο, που ήθελε να παντρευτεί στη συνέχεια περιέγραψε και το πιο έντονο περιστατικό κτητικότητας, που έχει κάνει ποτέ (δείτε εδώ το πιο περίεργο μέρος, που έχει κάνει σεξ).

Η απίστευτη κίνηση της Ελένης Βουλγαράκη σε σύντροφό της

«Αν το ανταγωνιστική είναι η επέκταση του ζηλιάρα, είμαι. Είμαι κτητική. Υποφέρω. Δεν μου έχει βγει σε καλό. Δεν μπορώ να το αλλάξω γιατί όταν είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, επικρατεί πολύ η κτητικότητα. Θέλω ο άλλος να είναι ολόδικός μου. Δεν μπορεί να περάσει άλλη σκέψη από το μυαλό μου ότι μπορεί να... Αφού σε έναν πρώην σύντροφό μου, μετρούσα τις ελιές του κι έλεγα είσαι όλος δικός μου και να ξέρω πόσες ελιές έχεις στο σώμα σου. Κάπου σταμάτησα, αλλά τις μετρούσα κι έλεγα να ξέρω. Είχε πολλές. Μην φανταστείς κρεατοελιές, ελίτσες», είπε η Ελένη Βουλγαράκη.