Ελένη Βουλγαράκη: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο»

Η αποκάλυψη που άφησε άφωνο τον Θέμη Γεωργαντά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο»

Καλεσμένη στο After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/10) η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει σε πολύ πιπεράτες ερωτήσεις, οι οποίες είχαν να κάνουν με την ερωτική της ζωή και τις εμπειρίες της σε αυτόν τον τομέα.

Η ίδια χωρίς να διστάσει καθόλου μίλησε ανοιχτά για αυτό το κομμάτι, ενώ αποκάλυψε πως έχει συνευρεθεί σε δημόσιο χώρο, κάτι που αποκάλυψε πριν λίγες μέρες βέβαια και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Οι αποκαλύψεις της Ελένης Βουλγαράκη στο After Dark

«Ναι έχω κάνει s*xting. Έχω στείλει φωτογραφία μου αλλά με κομμένο κεφάλι γιατί έχω στο μυαλό μου, "και αν γίνει μια στραβή;". Αποκαλυπτική, αλλά όχι τελείως γυμνή.

Τι ώρα προβάλλεται η εκπομπή; Μισό λεπτό να σκεφτώ εάν θα την δουν οι γονείς μου… Αν έχω κάνει σ*ξ σε δημόσιο χώρο; Ναι. Ένα σημείο να πω ε; Σε βουνό… Σε βουνό… Είχα πάει για βόλτα, έτσι μια βολτίτσα, αλλά όχι στην Αθήνα.

Σύμφωνα με μια μικρή έρευνα που έχω κάνει με τις φίλες μου έχουμε καταλήξει στο εξής. Ότι το μέγεθος μετράει, ναι, αλλά μετράει και η τεχνική. Ένα ενδιάμεσο αν υπάρχει. Ούτε το ένα άκρο ούτε το άλλο, να είναι κάπου στη μέση», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη.

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Ελένης Βουλγαράκη;

Την οριστική απάντηση για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Τζέιμς Καφετζή θέλησε να δώσει το πρωί της Κυριακής (17/10) στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία ξεκαθάρισε αν υπάρχει στην πραγματικότητα κάτι παραπάνω με τον πρώην παίκτη του Survivor.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη εξήγησε πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε αυτή και τον Τζέιμς, αλλά και να υπήρχε με όλο αυτόν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί δεν θα μπορούσε να το πει.

«Δεν έχουμε να επισημοποιήσουμε κάτι. Έστω ότι συνέβαινε το οτιδήποτε με το χ ή τον ψ, δεν λέω τον Τζέιμς, υπάρχει πιθανότητα να βγεις να το πεις; Να πεις είμαστε μαζί ή δεν είμαστε; Δεν υπάρχει κάτι με τον Τζέιμς να απαντήσουμε και δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται πιστευτό αυτό πιστευτό. Δεν είναι αρκετό να πω “όχι δεν τα έχουμε με τον Τζέιμς”. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Η κ. Μάρα μου είπε ότι θα βρω τον άντρα της ζωής μου μέσα από κάποια πράγματα που θα μου εξηγήσει να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.