«Θα ζει μέσα στην καρδιά μου...» - Οι σπαρακτικές πρώτες δηλώσεις της Παναγάκου για την αυτοκτονία του γιου της

«Τον έλεγαν αδερφή...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα ζει μέσα στην καρδιά μου...» - Οι σπαρακτικές πρώτες δηλώσεις της Παναγάκου για την αυτοκτονία του γιου της

Την Τρίτη 14/2 έγινε γνωστή μια τραγική είδηση θανάτου, καθώς αυτοκτόνησε ο γιος μιας πολύ γνωστής Ελληνίδας τηλεμαγείρισσας, με το συμβάν να γνωστοποιείται από το Super Κατερίνα.

O λόγος για τη Μαίρη Παναγάκου και τον 43χρονο γιος της, ο οποίος ενώ μιλούσε με έναν φίλο του στο τηλέφωνο αποφάσισε να αυτοπυροβοληθεί (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτησή της λίγο μετά το συμβάν).

Στη συνέχεια της ημέρας έγιναν γνωστές και οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας για την απώλεια του γιου της, με την ίδια να μιλάει στο Πρωινό με σπαρακτικά λόγια.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης Παναγάκου για την αυτοκτονία του γιου της

«Καλό ταξίδι. Εγώ μεθαύριο θα τον παντρέψω, γιατί δεν είχε προλάβει να παντρευτεί. Με την κοπέλα που αγαπούσε θα τον παντρέψω. Εκείνο όμως που θέλω, γιατί ο Αντώνης «έφυγε», ήταν ένα άξιο παιδί, ένας έτοιμος αξιοπρεπής άνθρωπος με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με ένα τεράστιο έργο στην εκκλησία, που ούτε η εκκλησία δεν εκτίμησε, ούτε η Αστυνομία δεν εκτίμησε που τους έκανε τόσες δωρεές. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ένα δικαστήριο που έγινε την Πέμπτη.

Από την μία τον έβαλαν ότι συζεί με μία Αλβανίδα, κι από την άλλη τον έλεγαν ομοφυλόφιλο, τον έλεγαν αδερφή, τον έλεγαν τα πάντα που δεν ήταν. Γιατί αν ήταν, δεν θα με πείραζε καθόλου. Έγινε ένα δικαστήριο την Πέμπτη γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα από το διπλανό εκκλησάκι. Εκείνος όταν έγινε η πυρκαγιά του ΄17, εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες και είχε περάσει το καλώδιο να έχει η εκκλησία φως εκείνες τις 6 ημέρες που δεν υπήρχε ρεύμα.

Για μένα ο γιος μου ζει και θα ζει μέσα στην καρδιά μου και μέσα από τους φίλους. Το αισχρό μπούλινγκ, οι άξιοι πεθαίνουν, οι ανάξιοι δυστυχώς. Και επειδή ο κ. Θεοδωρικάκος είναι από εδώ, θα ήθελα πάρα πολύ να ψάξει το θέμα της Αρεόπολης», είπε η Μαίρη Παναγάκου.

Το δύσκολο παρελθόν του γιου της

Στο παρελθόν ο 43χρονος είχε μπει στο στόχαστρο Αλβανών, σύμφωνα με την εφημερίδα "On Time". Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια είχε σημειωθεί ένα σοκαριστικό περιστατικό στην αίθουσα του Τριμελούς Πρωτοδικείου Γυθείου, όπου εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης και ψευδούς καταμήνυσης με μηνυτή τον Αντώνη Παναγάκο.

Το περιστατικό συνέβη πριν από την εκφώνηση της υπόθεσης, όταν Αλβανός μάρτυρας υπεράσπισης έβγαλε περίστροφο και το κόλλησε στον κρόταφο του μηνυτή Αντώνη Παναγάκου, φωνάζοντας ότι του κατέστρεψε τη ζωή.

Εκείνη τη στιγμή η μητέρα του, Μαίρη Παναγάκου, σηκώθηκε και αγκάλιασε τον γιο της προστατεύοντάς τον από τον ένοπλο Αλβανό, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2015 σε φυλάκιση οκτώ ετών και τεσσάρων μηνών για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών, αλλά είχε αποφυλακιστεί και φώναξε: "Σκότωσε εμένα και άσε τον γιο μου".