Full in love μετά από 23 χρόνια σχέσης - Το τρυφερό βίντεο που αφιέρωσε ο Ρουβάς στη Ζυγούλη στη γιορτή των ερωτευμένων

Η φλόγα ανάμεσά τους δε σβήνει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - Σάκης Ρουβάς
Instagram - Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι από τα πολύ λαμπερά ζευγάρια της showbiz με τους δύο τους να ζουν τον απόλυτο έρωτα, ακόμα και μετά από την απόκτηση των 4 παιδιών τους (δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ζυγούλη).

Σίγουρα οι δυσκολίες στην καθημερινότητα είναι πολλές, καθώς οι υποχρεώσεις με τα παιδιά δε σταματάνε ποτέ, ωστόσο το ζευγάρι βρίσκει τον τρόπο να κρατάει τη φλόγα ανάμεσά τους αναμμένη.

Η διαδρομή ωστόσο μέχρι το σήμερα μπορεί να φαντάζει σε όλους ονειρική, ωστόσο η οικογένεια τους έχει περάσει από δοκιμασίες και εμπόδια.

«Όχι. Ο λόγος ήτανε ότι μπορούσα να αντιληφθώ τόσο έντονα το κομμάτι της ευθύνης και δεν ήξερα ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω. Σκέφτομαι συνέχεια αν είμαι αρκετά καλή μάνα αλλά μετά λέω -και είναι πολύ σημαντικό να το λέμε- ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Χρειάζεται να λέμε κι ένα μπράβο στον εαυτό μας.

Τα παιδιά καταλαβαίνουν πλέον τι είναι ο μπαμπάς τους; Ρωτάνε όταν βλέπουν τέτοιες αντιδράσεις;

Τα παιδιά περνάνε τρεις φάσεις, όταν είναι πολύ μικρά εκνευρίζονται, μετά κολακεύονται και τέλος περνάνε τη φάση ότι “δεν θέλω γιατί εγώ είμαι εγώ και είμαι μόνο η κόρη ή ο γιος του Σάκη”.

Όταν είσαι νέος το κυνηγάς μετά από λίγο βλέπεις ότι αναγνωσιμότητα έχει πλάκα για την εποχή που την χρειάζεσαι αλλά είναι δελεαστική για την εποχή της νιότης και της φιλαρέσκειας. Και σίγουρα δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να κοιμηθείς το βράδυ είμαι γεμάτη», είχε πει η Κάτια Ζυγούλη.

Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη

Το ποσό αγαπημένοι παραμένουν οι Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς αποδείχθηκε για άλλη μια φορά μέσα από το τρυφερό βίντεο, που ανήρτησε ο τραγουδιστής στο instagram εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου (14/2).

«Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες@katiazygouli», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.