Σάλος λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα - Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έστειλε εξώδικο στον Νίκο Κοκλώνη για το J2US

Τι έχει συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Χαμός επικρατεί ανάμεσα στους δυο μεγάλους παραγωγούς, Νίκο Κοκλώνη και Ατζούν Ιλιτζαλί, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του J2US που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/2 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Το περιστατικό είναι παρόμοιο με το περσινό, όταν του είχε στείλει ξανά εξώδικο για τον Τζέιμς Καφετζή και την συμμετοχή του στο μουσικό show - δείτε πόσα του ζητούσε.

Γιατί έστειλε κι άλλο εξώδικο ο Ατζούν στον Κοκλώνη

Συγκεκριμένα το εν λόγω εξώδικο στάλθηκε για την συμμετοχή ενός άλλου παίκτη του Survivor στο J2US, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια αναστάτωση.

«Έχει γίνει χαμός με τα εξώδικα αυτές τις μέρες. Άλλο ένα εξώδικο είναι αυτό του Acun Ilicali προς τον Νίκο Κοκλώνη, λίγο πριν ξεκινήσει το J2US. Χθες απεστάλη το συγκεκριμένο εξώδικό από τον Acun. Το εξώδικο αφορά τον Περικλή Κονδυλάτο και τη συμμετοχή του στο J2US», είπε η Μαίρη Αργυριάδου στην εκπομπή BreakfastStar.

Και άλλος παίκτης όμως θα συμμετέχει στο J2US

Και άλλος παίκτης του Survivor All Star δέχτηκε πρόταση να συμμετέχει στο J2US και μάλιστα παρτενέρ να είναι η σύντροφός του. Πρόκειται για έναν παίκτη που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος δέχτηκε πρόταση να κάνει guest εμφάνιση ως διαγωνιζόμενος. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Mappes Show του My Radio 104,6, ο Μισθοφόρος θα τραγουδήσει μαζί με την σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς.

Να σημειώσουμε πως έχουμε αποκλειστικά τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο J2US και θα τα δούμε αυτό το Σάββατο on stage. Ανάμεσα τους βλέπουμε και άλλα πρόσωπα του Survivor.