Δεν κατάφερε να την ενθουσιάσει - Τα νεύρα της Μπόμπα με την έκπληξη του Τανιμανίδη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δείτε το βίντεο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η μεγάλη ημέρα για τους ερωτευμένους έφτασε μιας και ο Άγιος Βαλεντίνος είναι και πάλι εδώ και έτσι από το πρωί της Τρίτης (14/2) το instagram έχει γεμίσει με τρυφερές αναρτήσεις.

Ένα από τα πολύ γνωστά ζευγάρια της showbiz, που αγαπιούνται και παράλληλα έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους με τη δημιουργία οικογένειας είναι ο Σάκης Τανιμανίδης (δείτε εδώ το βίντεο με τις κόρες του, που κάνει το γύρο του διαδικτύου) και η Χριστίνα Μπόμπα.

Να θυμίσουμε εδώ, πως το ζευγάρι ήταν γραφτό να είναι μαζί, αφού γνωρίστηκε σε επαγγελματικό χώρο, ωστόσο η εξέλιξη ήταν αυτή, που ξέρουμε σήμερα, που δεν είναι άλλη από ένα πολύ πετυχημένο love story.

«Του έκανα ξενάγηση και έτσι ειδωθήκαμε για πρώτη φορά, αλλά μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά σε business meeting, στο πλαίσιο ενός δικού μου project. Αφηγούμαστε πολύ διαφορετικά την ίδια ιστορία εκείνος κι εγώ! Ο Σάκης θα πει ότι έστησα όλη τη δουλειά μόνο και μόνο για να τον βρω! Παρ’ όλα αυτά, ήταν όντως μια επαγγελματική συνάντηση. Εκεί νομίζω πως έγινε το “κλικ” και στους δύο. Μόλις μιλήσαμε λίγο, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό τον άντρα θα τον παντρευτώ. Αφού χωριστήκαμε, βρήκε το τηλέφωνό μου και μου ζήτησε να βγούμε», είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα.

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση λοιπόν είδαμε να κάνει ο παρουσιαστής - επιχειρηματίας από ένα βίντεο με τις εκπλήξεις, που έκανε ανήμερα του Βαλεντίνου στο κορίτσι του, πριν κάνουν παιδιά.

Από τη μία λοιπόν βλέπουμε τη Χριστίνα να πέφτει στην παγίδα του καλού της, από την άλλη όμως είναι ελαφρώς εκνευρισμένη μιας και δεν ήταν λίγα όσα της έκανε.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμάνιδη για τον Άγιο Βαλεντίνο και τη Χριστίνα Μπόμπα

«Happy Valentine’s Day! Με ένα throwback, όταν ακόμα ξυπνούσαμε μόνο 2 στο κρεβάτι μας… #valentine #throwback @chrismpo», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.