«Με χούφτωσε απροκάλυπτα...» - Η Μαρία Αντωνά καταγγέλλει δημόσια γνωστό τραγουδιστή

Άφωνη η Μπέτυ Μαγγίρα στον αέρα του Open

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με χούφτωσε απροκάλυπτα...» - Η Μαρία Αντωνά καταγγέλλει δημόσια γνωστό τραγουδιστή

Την Τρίτη 14/2 στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα έγιναν αποκαλύψεις, που σόκαραν τόσο το κοινό όσο και τα μέλη του πάνελ, με τη Μαρία Αντωνά να είναι πρωταγωνίστρια σε αυτό.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Κατιάνας Μπαλανίκα, που σχολίαζε η ομάδα αναφορικά με παρενόχληση, που είχε δεχτεί, στη συνέχεια το λόγο πήρε η ραδιοφωνική παραγωγός, εξομολογούμενη μια προσωπική της ιστορία.

Η Αντωνά λοιπόν, τόνισε πως όχι μόνο έχει υπάρξει θύμα άβολης στιγμής, αλλά συνέχισε λέγοντας, πως το σκηνικό το είχε προκαλέσει πολύ γνωστός τραγουδιστής, τότε που η Μαρία δεν ήταν ακόμα γνωστή και διασκέδαζε με τις φίλες της σε βραδινό μαγαζί.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση της Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία δεν πίστευε στα αυτιά της, ενώ και η υπόλοιπή ομάδα έκανε σχόλια, με τα οποία καταδίκαζε το γεγονός.

Δείτε επίσης: «Ζητούσαν από κοπέλα να βγαίνει live ντυμένη μόνο με…» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά στον αέρα της εκπομπής του OPEN

H αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για παρενόχληση που υπέστη από γνωστό τραγουδιστή

«Εμένα μου έχει τύχει, όταν ήμουν παιδάκι και ξεκινήσαμε με τις φίλες μου να βγαίνουμε στα club, πάρα πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος τραγουδούσε ακριβώς δίπλα, να ‘ρθει και επί τούτου, παρ’ όλο που ήμουν πλάτη, να με χουφτώσει απροκάλυπτα… θεωρώντας ότι “θα ‘πρεπε και να χαίρεσαι που σε χουφτώνω εγώ μέσα σε όλες τις κοπέλες”. Αυτό που λέει δηλαδή η Μπέττυ το ‘χω ζήσει», είπε η Μαρία Αντωνά.

«Έχω μείνει άφωνη… να του πούμε και ευχαριστώ δηλαδή που μας χούφτωσε. Πόσο διαφορετικές ήταν παλιά οι εποχές. Ήταν σαν δεδομένο αυτό, είναι σοκαριστικό», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Πολλοί τότε έκαναν χρήση της εξουσίας, το ότι μπορεί να ήταν πρώτα ονόματα, να πρωταγωνιστούσαν, θεωρώντας ότι αυτό το πράγμα μπορεί να είναι θελκτικό για μια νέα κοπέλα και να της αρέσει», προσέθεσε η Μαρία Αντωνά.

«Τότε ίσως να το είχαν στο μυαλό τους οι άντρες ότι έτσι θα φλερτάρουν», είπε στο τέλος της συζήτησης ο Δημήτρης Μακαλιάς.