«Ζητούσαν από κοπέλα να βγαίνει live ντυμένη μόνο με…» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά στον αέρα της εκπομπής του OPEN

Τι συνέβη ακριβώς; 

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ζητούσαν από κοπέλα να βγαίνει live ντυμένη μόνο με…» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά στον αέρα της εκπομπής του OPEN

Το πρωί της Δευτέρας (19/12) στον αέρα της πρωινής εκπομπής «ποιος είναι πρωινιάτικα», η Μαρία Αντωνά έκανε μια αποκάλυψη για παλιές της συναδέλφους, που η μια ήταν και φίλη της. Η γνωστή δημοσιογράφος, που πρόσφατα μίλησε στο «After Dark» για την γνωριμία με τον καλό της (δείτε εδώ πως γνώρισε τον Άρη Σοϊλεδη) αναφέρθηκε στην ενδυμασία που απαιτούσαν συγκεκριμένα στις γυναίκες, από μια παραγωγή που συνεργαζόταν στο παρελθόν.

Να υπενθυμίσουμε τις δηλώσεις που είχε κάνει η Μαρία Αντωνά, για την περίοδο που ο Άρης Σοϊλεδης βρισκόταν στο Survivor, πως ένιωθε και πως την αντιμετώπιζαν από τα ΜΜΕ (δείτε εδώ τι είπε).

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για παλιά συνάδελφο και φίλη

Μία ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Μαρία Αντωνά στον «αέρα» της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όταν ανέφερε πως σε πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης είχε ζητηθεί από κοπέλα ρεπόρτερ να βγαίνει αναγκαστικά κάθε φορά σε live σύνδεση ντυμένη με αποκριάτικη στολή.

Αφορμή για τη συζήτηση στάθηκε η δήλωση της Στέλλας Κονιτοπούλου για πασίγνωστη τραγουδίστρια που της ζήτησε, ως όρο για να συνεργαστούν, να εμφανίζεται με παραδοσιακή στολή στην πίστα νυχτερινού κέντρου.

«Έχει συμβεί και σε ρεπόρτερ θέλω να σας πω. Κάποια στιγμή σε πρωινή εκπομπή είχε ζητηθεί στη συγκεριμένη ρεπόρτερ να βγαίνει μόνο με στολές έξω από τα link, να μην είναι με τα δικά της ρούχα» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή δημοσιογράφος, προκαλώντας έκπληξη στο πάνελ.

Ακόμη, η δημοσιογράφος είπε πως ήταν φίλη της, η κοπέλα που την υποχρέωναν να ντύνεται θεματικά και πως υπήρχε πρόβλημα από την μεριά την κοπέλας, διότι έπρεπε να πηγαίνει μόνο με αθλητικά παπούτσια.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν φίλη μου. Σκέψου να πρέπει να βγαίνεις σε κάθε link ντυμένη θεματικά. Ακόμα και στο πλατώ η συγκεκριμένη κοπέλα είχε πρόβλημα και έπρεπε να πηγαίνει μόνο με αθλητικά» συμπλήρωσε στη συνέχεια.