«Ήταν πολύ αμήχανο, γιατί έπρεπε...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τη περίοδο που ο καλός της ήταν στον Survivor

«Παρόλο που είχα δημόσιο λόγο δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να δώσω πληροφορίες από μέσα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ήταν πολύ αμήχανο, γιατί έπρεπε...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τη περίοδο που ο καλός της ήταν στον Survivor

Το βράδυ της Κυριακής (18/12) στην τηλεοπτική εκποπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Αντωνά. Η γνωστή δημοσιογράφος, που πριν από λίγο καιρό έκανε γνωστή την ημερομηνία που θα παντρευτεί τον καλό της (δείτε εδώ πότε) μίλησε στην εκπομπή του Open, για περιστατικό που συνέβη όταν ήταν σε μια εκπομπή στοπαρελθόν, αλλά και για την τελευταία πληροφορία που έλαβε με τον Άρη Σοϊλέδη για το Survivor All Star.

Πριν από την Μαρία Αντωνά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, ήταν καλεσμένη και η Μαρία Σολωμού, που δεν δίστασε να μιλήσει για τα όσα ακούγονται για την ίδια και τους γύρω της, αλλά και για την στάση της (δείτε εδώ τι αποκάλυψε).

Τι αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά για την δουλειά και τον καλό της

H Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο πλατό του After Dark. Η γοητευτική δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίοδο που ο σύντροφος της, Άρης Σοϊλέδης ήταν στο Survivor ενώ εκείνη ήταν παρούσα στον καθημερινό σχολιασμό του ριάλιτι μέσα από το μαγκαζίνο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ειδικότερα, η Μαρία Αντωνά εξομολογήθηκε πω όλη αυτή η κατάσταση ήταν αμήχανη γιατί οτιδήποτε και να έλεγε την "έστηναν" στον τοίχο, διότι ήταν η σύντροφος του. Ακόμη, είπε ότι επειδή τυχαίνει να έχει κάποιες Α γνωριμίες μάθαινε μερικά από όσα ακούγονταν για αυτή, χωρίς πάντα να ισχύει.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν αμήχανο πολύ γιατί ότι κι αν έλεγα Θέμη, είτε το κοιτούσα καλώς είτε το κοιτούσα κάπως είτε έλεγα ένα «και» είτε έλεγα ένα «καλησπέρα» είτε έλεγα ένα «Άρης», έπρεπε να λογοδοτήσω και έπρεπε να κριθώ για αυτό. Οποιαδήποτε στάση κι αν έπαιρνα, είτε αυτή ήταν αρνητική είτε αυτή ήταν θετική, θεωρούσαν ότι ήταν επιτηδευμένο. Που δεν ήταν επιτηδευμένο απλά ουσιαστικά επειδή και εγώ είμαι στον χώρο της τηλεόρασης και τυγχάνει να έχω και γω κάποιες γνωριμίες, όπως έχουμε όλοι μας, μάθαινα κάποια πράγματα».

«Κάθε παίκτης ο οποίος έβγαινε από το Survivor, σίγουρα έπινε έναν καφέ και μαζί μου και με τα άλλα παιδιά και τις οικογένειες τους και έλεγε κάποια πράγματα που συνέβαιναν μέσα στο παιχνίδι, που στο τηλεοπτικό κοινό αυτά δεν ήταν ευρέως γνωστά. Οπότε εμείς είχαμε και μια άλλη ενημέρωση και πληροφορία και για αυτό το λόγο υπήρχε και μια άλλη αντιμετώπιση δική μου γιατί γνώριζα κάποια πράγματα περισσότερα. Παρόλο που είχα όμως αυτόν τον δημόσιο λόγο δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να δώσω πληροφορίες από μέσα ή να πω το οτιδήποτε άλλο ενάντια σε κάποιο άλλο παιδί ώστε να τον προσβάλλω ή να τον διαβάλλω ενώ ήξερα αρκετά πράγματα» πρόσθεσε ακόμα η Μαρία Αντωνά στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.