«Μικρή μου...» - "Χαμός" στο Instagram με την ανάρτηση του Κώστα Κοκκινάκη για την κατά 23 χρόνια μικρότερή του σύντροφο

"Λιώνει" για εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Κοκκινάκης είναι ένας από τους παίκτες του Survivor που μετά το τέλος του παιχνιδιού απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο κοινό, καθώς αγαπήθηκε πολύ όσο βρισκόταν στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο. Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τα σκάνδαλα που συμβαίνουν στο All Star Game, τον βλέπουμε ξανά στο "γυαλί", καθώς σχολιάζει τις εξελίξεις (δείτε εδώ πώς ξεσκέπασε τι συμβαίνει με τις ψηφοφορίες του ριάλιτι), ωστόσο όσον αφορά την προσωπική του ζωή, δεν γνωρίζουμε πολλά, εφόσον προσπαθεί να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, δεν προσπαθεί να κρύψει την σχέση του με το μοντέλο, Χριστίνα Κανελλοπούλου, με την οποία είναι αρκετά χρόνια μαζί και καθημερινά, μέσα από τα social media τους, δημοσιεύουν φωτογραφίες από την ρουτίνα τους, τις βόλτες τους, αλλά και τα ταξίδια τους, διότι τους αρέσει πολύ να "παίρνουν τους δρόμους" συχνά.

«Η κόρη μου είναι 20 στα 21, ένας πιο νέος μπαμπάς αντέχει περισσότερα πράγματα. Πάντα ήθελα να κάνω μικρός οικογένεια. Δεν είναι στα σχέδιά μας να αποκτήσουμε με την Χριστίνα παιδί. Η σύντροφός μου είναι αρκετά ώριμη, δε ζητάει να την πηγαίνω λούνα παρκ, η διαφορά μας είναι 22-23 χρόνια», είχε πει μάλιστα ο ίδιος αποκαλύπτοντας την διαφορά της ηλικίας τους.

Full in love ο Κώστας Κοκκινάκης με την σύντροφό του

Σήμερα, Τρίτη 14/2, λοιπόν, που είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και των ερωτευμένων, ο διάσημος πολίστας θέλησε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία με την αγαπημένη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, διαψεύδοντας τις φήμες που τους ήθελαν να περνούν κρίση.

«Χρόνια πολλά μικρή μου, όλα καλά δεν έχω παράπονο!», έγραψε χαρακτηριστικά προκαλώντας γέλιο στο κοινό του, καθώς φημίζεται για το χιούμορ του.

Κοκκινάκης Κανελλοπούλου Άγιος Βαλεντίνος