Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν: Εκτός εκπομπής ο Φώτης Σεργουλόπουλος - Έγινε ανακοίνωση για την υγεία του

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν: Εκτός εκπομπής ο Φώτης Σεργουλόπουλος - Έγινε ανακοίνωση για την υγεία του

Εκτός εκπομπής Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν ήταν σήμερα Τρίτη 14/2 ο Φώτης Σεργουλόπουλος λόγω προβλήματος με την υγεία του. Μάλιστα, έγινε και σχετική ανακοίνωση από τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Η Τζένη Μελιτά έκανε μόνη της την έναρξη στην μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζουν φέτος για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, σχολιάζοντας παράλληλα την απουσία του συνεργάτη της.

Η ανακοίνωση για την υγεία του Φώτης Σεργουλόπουλου

Όπως αποκάλυψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε απευθείας σύνδεση από το σπίτι του, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα για λίγες ημέρες να πρέπει να μείνει σε καραντίνα.

«Με έφαγαν οι Άγιοι Βαλεντίνοι φαίνεται. Έχω Covid από σήμερα, οπότε καταλαβαίνεις. Το έχω ξαναπεράσει άλλες δύο φορές, την ξέρω την ιστορία Καλά είμαι. Μπουκωμένος είμαι. Ήθελα να σας δω, μου λείπετε τώρα πάρα πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Εμείς μιλήσαμε το πρωί με τον Φώτη και όταν μου το είπε έκλαιγα, έλεγα "χωρίς τον Φώτη δεν θέλω". Συγκινήθηκα μωρέ» σχολίασε από την πλευρά της η Τζένη Μελιτά και του ευχήθηκε περαστικά.

Δείτε επίσης: «Η ζωή είναι περίεργη! Είχα συντρόφους στο παρελθόν πάρα πολύ...»

Ο αντικαταστάτης του

Στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά υποδέχτηκε το πρόσωπο που πήρε για την σημερινή ημέρα τη θέση του Φώτη Σεργουλόπουλου. Στο πλατό λοιπόν, μπήκε η Ζωή Κρονάκη που τα Σαββατοκύριακα παρουσιάζει την εκπομπή Δύο στη 1.

«Να ευχηθώ χρόνια πολλά και στον Φώτη, περαστικά. Δεν γιορτάζει όμως από ότι κατάλαβα. Είναι ωραία οπτική τώρα δυο γυναίκες να μιλήσουν και για του Αγίου Βαλεντίνου. Να πούμε όλα αυτά τα ωραία που μας ενδιαφέρουν. Σας ευχαριστώ πολύ για το τραγούδι που μου βάλατε γιατί είναι το τραγούδι του γάμου μου», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.