Η φλόγα του έρωτά τους δεν έχει σβήσει: «Σ' αυτούς που κάνουν την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά...» - Η ανάρτηση της Τσιμτσιλή για τα μάτια του Σοφού

Για τον Άγιο Βαλεντίνο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός μετρούν πολλά χρόνια σχέσης και γάμου και παρόλο που έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ο δεσμός τους δεν φαίνεται να έχει αλλάξει καθόλου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Happy Day πρόσφατα μίλησε για το πώς είναι πραγματικά η ζωή τους μετά από τόσα χρόνια που είναι παντρεμένοι, εξηγώντας πως ποτέ δεν φαίνεται να έχουν περάσει κρίση.

«Ο Θέμης Σοφός ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που και ηλικιακά και συναισθηματικά ένιωθα έτοιμη να δημιουργήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Είχα κατασταλάξει, ξέρεις τι ψάχνεις, τι σε κάνει ευτυχισμένη και όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη.

Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει, δεν μπορώ να σου πω ότι σε αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι φτάσαμε σε ένα δύσκολο σημείο. Υπάρχει η γκρίνια της καθημερινότητας, διακυμάνσεις, κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες, αυτό νομίζω είναι ανθρώπινο και συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Ο Θέμης δεν είναι άνθρωπος των καβγάδων. Είναι ψύχραιμος. Δεν έχουμε συγκρούσεις», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Θέμη Σοφό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Έτσι, την Τρίτη 14/2, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων και του Αγίου Βαλεντίνου, η ίδια θέλησε να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της αγκαλιά με τον καλό της από το καλοκαίρι, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ τρυφερό κείμενο, συμβουλεύοντας τους ακόλουθούς της να κάνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα, ώστε να δείχνουν την αγάπη τους στους συντρόφους τους, όπως κάνει και εκείνη.

«Μην ξεχνάτε να λέτε σ’ αγαπώ σ’ αυτούς που κάνουν την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά.
Σε αυτούς που υπάρχουν στα όνειρα σας, που είναι ένα απάνεμο λιμάνι για κάθε φουρτούνα , σε αυτούς που βγάζουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και μαζί τους ζείτε το τώρα και ονειρεύεστε το αύριο», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και οι θαυμαστές της "έλιωσαν".

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός Άγιος Βαλεντίνος
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το δώρο που του έκανε γι' αυτή τη μέρα

Το προηγούμενο λοιπόν βράδυ της γιορτής των ερωτευμένων, η Σταματίνα έδωσε στον καλό της μια σοκολάτα, που έγραφε ''Σ' αγαπώ'', την οποία ωστόσο είχε πάρει από την εκπομπή, με το πλατό να ''λύνεται'' στα γέλια (δείτε εδώ τη βραδινή έξοδο του ζευγαριού, που τράβηξε όλα τα βλέμματα).

«Παιδιά, εγώ έδωσα τη σοκολάτα στον Θέμη που έλεγε σ’ αγαπώ και μου λέει “αγάπη μου τι ωραία κίνηση”. Ντράπηκα να του πω ότι την πήρα από την εκπομπή. Του φάνηκε ότι …. ξέρεις. Σήμερα θα θυμηθώ να του πω τα περισσότερα όπως πρέπει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.