«Αυτοί οι δύο δεν τα πάνε καλά και...» - Τι ρόλο έπαιξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην ρήξη των σχέσεων του Λιάγκα με τον Αρναούτογλου

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτοί οι δύο δεν τα πάνε καλά και...» - Τι ρόλο έπαιξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην ρήξη των σχέσεων του Λιάγκα με τον Αρναούτογλου

Τις τελευταίες ημέρες είχε δημιουργηθεί η εντύπωση, μετά από φήμες που διέρρευσαν, πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σκόπευε να πάρει την θέση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ γιατί αποχωρεί η Μαρία Κορινθίου), λέγοντας πως ο παρουσιαστής της ήδη υπάρχουσας εκπομπής θα έφευγε από το κανάλι γενικότερα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του οικοδεσπότη της πρωινής ζώνης του σταθμού, ο οποίος διέψευσε όλα τα παραπάνω και εκνευρίστηκε με τα κανάλια και τους δημοσιογράφους που μπορεί να διέδωσαν τέτοια ψέματα, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

«Βγήκε το πρωί μια τηλεοπτική εκπομπή και έλεγε ότι έχει συμφωνήσει ο Γρηγόρης με το κανάλι να κάνει του χρόνου το πρωινό, εγώ δεν το έχω μάθει ακόμα και όταν το συμφωνήσουν τότε θα μου το πουν.

Αυτή η πλάκα που γίνεται ότι πρέπει να κοπούν οι εκπομπές που πάνε καλά… Αυτές που δεν πάνε καλά, δεν πειράζει, τις αφήνουν τα κανάλια. Αυτές που δεν πάνε καλά αυτές κόβουν τα κανάλια, δηλαδή είναι ηλίθιοι στα κανάλια. Και το λένε οι τηλεοπτικοί συντάκτες αυτό…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας για τον συγκεκριμένο θέμα στον αέρα.

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Λιάγκα με τον Αρναούτογλου και η ανάμειξη του Ουγγαρέζου

Το ζήτημα αυτό, ωστόσο, θέλησαν να σχολιάσουν και στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Τρίτης 14/2, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να κάνει μία σοκαριστική αποκάλυψη για την σχέση των δύο παρουσιαστών και την ανάμειξή του σε όλο αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως παίρνει πάνω του το "βάρος" αυτής της κατάληξης, εξηγώντας πως οι δύο παρουσιαστές δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις πια.

«Όπως όλα τα κανάλια σχεδιάζουν, δεν σημαίνει ότι αποκλείεται –όπως ξέρετε δεν μιλάω με κανέναν, ούτε με δημοσιογράφους, δεν έχω πληροφορίες- να ψιλοπειράξουν την πρωινή ζώνη. Βγάζουμε κάτι πιο νωρίς, κάτι πιο αργά… Κάτι κάνουμε. Και χωράνε όλοι. Λέω εγώ τώρα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε με τη σειρά του: «Ουσιαστικά ο Γρηγόρης έχει ξενερώσει γιατί ο Γιώργος δεν χάνει ευκαιρία να λέει από τον αέρα του Πρωινού ότι ό,τι είναι να γίνει προφανώς και θα με ρωτήσουν. “Δεν μπορείτε να λέτε όλοι ότι συζητά ο Γρηγόρης και δεν το ξέρω εγώ, θα μου το είχε πει το κανάλι”. Το λέει σε κάθε ευκαιρία. Ο Γιώργος ακούει, δεν τα λέει. Κοιτάξτε, έχουν beef! Δεν είναι τυχαίο ότι ο Λιάγκας δεν έχει πάει στο The 2Night Show που είναι το βασικό late night του καναλιού. Υπάρχει beef.

Καλώς ή κακώς αυτοί οι δύο δεν τα πάνε καλά και το παίρνω πάνω μου. Το λέω εγώ. Δεν είναι η καλύτερή τους. Θεωρώ ότι αντικρούονται. Όπως ο Αρναούτογλου με τον Κανάκη, έτσι και ο Αρναούτογλου με τον Λιάγκα. Ο ΑΝΤ1 αυτά τα δύο beef έχει να αντιμετωπίσει».