Δεύτερη αποχώρηση από το Πρωινό: «Από αύριο δεν θα είμαι εδώ» - Η ανακοίνωση της Μαρίας Κορινθίου

Μπροστά στο Γιώργο Λιάγκα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεύτερη αποχώρηση από το Πρωινό: «Από αύριο δεν θα είμαι εδώ» - Η ανακοίνωση της Μαρίας Κορινθίου

H Mαρία Κορινθίου ήταν μια από τις προσθήκες στο Πρωινό του ΑΝΤ1 λίγο μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή, με την ομάδα να εμπλουτίζεται πολύ γρήγορα από την μελαχρινή ηθοποιό.

Να θυμίσουμε, εδώ πως η Μαρία δε συμμετέχει σε όλη τη ροή της εκπομπής, καθώς καλύπτει ως επί τω πλείστω τις ενότητες της μαγειρικής, τα ζώδια και κάποια εμπορικά, που προκύπτουν (δείτε εδώ το λόγο, που η Κορινθίου αποφάσισε να είναι στο Πρωινό).

Η συνύπαρξή της με το Λιάγκα είναι καλή, ωστόσο ένα αινιγματικό σχόλιο του πρόσφατα στάθηκε αφορμή για να εννοηθεί, πως υπάρχουν σύννεφα στη συνεργασία της.

«Αυτό πρέπει να στο απαντήσει ο κύριος Γιώργος. Δεν σταμάτησε, αλλά ναι αυτό πρέπει να σας το απαντήσει ο κύριος Γιώργος. Εγώ ξέρω γιατί το έχει πει.» Όταν έγινε ερώτηση για το αν έχει σχέση με την ενημέρωση, πρόσθεσε: «Ναι, αλλά είναι κάτι που εγώ δεν μπορώ να απαντήσω».

Την Τρίτη 14/2 λίγο πριν τη λήξη της εκπομπής είδαμε την ομάδα να κάθεται όλη μαζί στον καναπέ με την Κορινθίου να παίρνει το λόγο και να κάνει μια συνταρακτική ανακοίνωση σχετικά με την αποχώρησή της από την εκπομπή και τους λόγους, που την οδηγούν εκεί.

Η ανακοίνωση της Μαρία Κορινθίου για την αποχώρησή της από το Πρωινό

«Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας. Όλα καλά. Καλή συνέχεια να έχουμε. Να ευχαριστηθείτε την ημέρα», είπε η Μαρία Κορινθίου.