«Σιχαίνομαι πάρα πολύ τις...» - Ξέσπασε στον αέρα του Super Κατερίνα η Μαρία Ηλιάκη

Δεν γιορτάζει με τον καλό της;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σιχαίνομαι πάρα πολύ τις...» - Ξέσπασε στον αέρα του Super Κατερίνα η Μαρία Ηλιάκη

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την Μαρία Ηλιάκη στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Τρίτης 14/2 και η ίδια παραχώρησε μερικές δηλώσεις με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (δείτε εδώ την τραγική ιστορία πίσω από αυτή τη γιορτή).

Τα λόγια της, ωστόσο, δεν είναι αυτά που θα περίμενε κανείς να ακούσει από μία ερωτευμένη γυναίκα, όπως είναι εκείνη με τον Στέλιο Μανουσάκη, με τον οποίο μετρούν πολλά χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει και μία υπέροχη κόρη (δείτε εδώ την αλήθεια για τον γάμο τους). Κόντρα στα στερεότυπα πηγαίνει, λοιπόν, η παρουσιάστρια, λέγοντας πως αυτή την ημέρα την σιχαίνεται με λίγα λόγια, διότι την θεωρεί μία μόδα, η οποία δεν της ταιριάζει καθόλου.

Η αντίδραση της Μαρίας Ηλιάκη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

«Βαριέμαι πάρα πολύ αυτές τις μόδες. Είχα ξεχάσει ότι είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Σιχαίνομαι πάρα πολύ τις καρδούλες, σιχαίνομαι τα ροζ και όλα αυτά. Νομίζω θα την περάσω σπίτι αυτή τη μέρα», είπε αρχικά δηλαδή η Μαρία Ηλιάκη.

Όσο για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν τη νέα σεζόν να αναλαμβάνει καθημερινή πρωινή εκπομπή, η ίδια αντέδρασε λέγοντας, «Άσε μας παιδί μου να πάω να μπλέξω πρωί πρωί».

Η τρυφερή αφιέρωση του Στέλιου Μανουσάκη στην παρουσιάστρια

H Μαρία Ηλιάκη και ο σύζυγός της Στέλιος Μανουσάκης αποτέλεσαν για καιρό ζευγάρι, που μοιραζόταν στους δρόμους και στην απόσταση, αφού για καιρό η βάση του γυναικολόγου ήταν στο εξωτερικό.

Σήμερα μετά από τη γέννηση της κόρης τους, το ζευγάρι αποφάσισε να μεταφερθεί μόνιμα στην Ελλάδα εκεί, που και οι δύο έχουν φίλους, οικογένεια και φυσικά τα επαγγελματικά τους (δείτε εδώ τα πρώτα τους κοινά Χριστούγεννα στην Ελλάδα με τη μικρή).

Η Μαρία άλλωστε είναι σε μία δημιουργική φάση, αφού ξεκινάει και πάλι στην τηλεόραση, κάτι που θυσίασε όσο ήταν έγκυος αλλά και τα πρώτα χρόνια, που ήρθε η κόρη της στη ζωή.

«Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και έναν μήνα, γελάμε πάρα πολύ και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Ενώ είμαστε πολύ διαφορετικοί, ταυτόχρονα είμαστε και πολύ ίδιοι σε κάποια πράγματα. Το διασκεδάζουμε πάρα πολύ» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη για την εκπομπή Flashback, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας.

Είπα: τον Νικόλα Ράπτη; Ενδιαφέρον. Λες να ταιριάξουμε; Και τελικά έχω την αίσθηση ότι είναι ωραίο. Δεν θέλω να ευλογώ και τα γένια μου. Έχει πλάκα. Είναι λίγο απ’ όλα… και σχολιάζουμε ανάλογα το θέμα», έχει αναφέρει η Ηλιάκη για τη νέα της εκπομπή.

Μέσα από το instagram πάντως βλέπουμε τη ζωή της Μαρίας αφού μοιράζεται προσωπικές και οικογενειακές στιγμές και μάλιστα την Πέμπτη 12/1 είδαμε και μία τρυφερή ανάρτηση από το σύζυγό της.

Ο Στέλιος, που πλέον έχει το δικό του ιατρείο στην Αθήνα δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με την Ηλιάκη στο χώρο, που εργάζεται με τους δύο να λάμπουν από ευτυχία με τις αλλαγές της ζωής τους.

«Always next to me », έγραψε ο Στέλιος Μανουσάκης.

Στέλιος Μανουσάκης - Μαρία Ηλιάκη