«Βλέπω τον εαυτό μου, γυμνή στα τέσσερα» - Η Ναταλία Δραγούμη "έσπασε" τη σιωπή της για τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο της Αθήνας

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βλέπω τον εαυτό μου, γυμνή στα τέσσερα» - Η Ναταλία Δραγούμη

Μπορεί η Τζένη Μελιτά να βρέθηκε μόνη στον αέρα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν το μεσημέρι της Τρίτης 14/2 στην ΕΡΤ (δείτε εδώ τι συνέβη με τον Φώτη Σεργουλόπουλο), παρόλα αυτά έφερε εις πέρας μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την Ναταλία Δραγούμη, που ήταν και η σημερινή καλεσμένη στο πλατό.

Η διάσημη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της καριέρας της κατά το οποίο αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, καθώς δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες της όπου παρουσιαζόταν γυμνή και ήταν από τα γυρίσματα της ταινίας "Ο Εργένης" του Νίκου Παναγιωτόπουλου, η οποία πραγματοποιήθηκε το 1997.

Το σκηνικό αυτό ήταν κάτι που την σόκαρε και δεν θα μπορέσει να το ξεχάσει ποτέ, ωστόσο εξήγησε πως κινήθηκε νομικά και προσπάθησε να πολεμήσει την κατάσταση με νύχια και με δόντια.

Σοκάρει η Ναταλία Δραγούμη για τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν σε όλα τα περιοδικά

«Ήταν το πρώτο-πρώτο γύρισμα της ζωής μου σε ταινία και έπρεπε να κάνω μία ολόγυμνη σκηνή με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Είχα ζητήσει να μην υπάρχουν φωτογράφοι στο γύρισμα, γιατί τότε συνηθιζόταν. Ήμουν το πολύ 25 χρονών», ξεκίνησε να διηγείται η ίδια.

Και συμπλήρωσε: «Έγινε η σκηνή. Μου είπαν ότι δεν θα υπάρχει φωτογράφος. Μέσα στο δωμάτιο θα είναι μόνο η κάμερα, ο σκηνοθέτης κι εσείς, τίποτα άλλο. Και μετά θυμάμαι ότι έβλεπα κάπου τους Άγαμους Θύτες και μου λέει ο Άκης Σακελλαρίου, που έπαιζε κι αυτός στην ταινία: είδες το περιοδικό το Ciao; Του λέω: όχι. Και πάω, ανεβαίνω στη μηχανή και τρέχω μες στη νύχτα να βρω περίπτερο».

«Ανοίγω και βλέπω σαλόνια και βλέπω τον εαυτό μου, γυμνή στα τέσσερα. Ήταν μία ερωτική σκηνή, που ξέρουμε τι εστί Νίκος Παναγιωτόπουλος. Εγώ δεν ήξερα τότε ότι μπορούν να βγουν από τα πίξελς φωτογραφίες», αποκάλυψε έπειτα αφήνοντας τους πάντες σοκ.

«Ταράχτηκα πολύ, τσαντίστηκα, έκλαιγα. Τι να κάνεις εκείνη την ώρα; Πες μου. Είσαι 25 χρονών, στο ξεκίνημά σου. Να ξεκινήσεις με μηνύσεις; Δεν το σκέφτηκα, γιατί δεν θα έβρισκα το δίκιο μου. Δεν υπέγραψα κάτι πριν, δεν ήξερα», εξομολογήθηκε αργότερα.

Και κατέληξε: «Τώρα δεν υπάρχει αυτό. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στα γυμνά, γιατί είναι τα κινητά, το ένα, το άλλο. Τότε το έδωσε κάποιος από μέσα, απ’ το φιλμ. Δεν είχε βγει ακόμα η ταινία. Δεν το έψαξα παραπάνω, δεν το κυνήγησα, γιατί τότε στην ίδια ταινία μία ηθοποιός κινήθηκε νομικά».