Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είναι λίγο...» - Ο πραγματικός λόγος που δεν θα ήθελε να παίξει το ζευγάρι με την Λασκαράκη

Λογικό θα λέγαμε...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είναι λίγο...» - Ο πραγματικός λόγος που δεν θα ήθελε να παίξει το ζευγάρι με την Λασκαράκη

Το πρωί της Τρίτης (14/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του MEGA, που πρόσφατα έκανε μια αποκάλυψη για το παιδί του (δείτε εδώ τι) μίλησε για τις γυναίκες που είχε και έχει στην ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, περιέγραψε την σχέση του με την νυν σύντροφο του, Κατερίνα Γερονικολού, που πριν από λίγες μέρες την είδαμε να φορά νυφικό (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά και την πρώην σύζυγο του Βάσω Λασκαράκη.

Ο λόγος που δεν θα έπαιζε κινηματογραφικά με την Βάσω Λασκαράκη

«Στην Κατερίνα θαυμάζω τα πάντα. Όλη τη στάση που έχει απέναντι στα πάντα στη ζωή. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που μπήκε στη Νομική, σπούδασε δημοσιογραφία, ηθοποιός…

Θαυμάζω την πειθαρχεία και τη προσήλωση που έχει στα πράγματα. Έχει έναν πολύ σταθερό χαρακτήρα. Δεν είναι εύθραυστη. Η εικόνα της ναι, είναι πριγκίπισσα αλλά, έχει τσαμπουκά μέσα της πολύ» είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την Κατερίνα Γερονικολού.

Παράλληλα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε τον λόγο που δε θα ήθελε να παίξει το ζευγάρι σε σειρά με τη Βάσω Λασκαράκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επαγγελματικά πάντα υπάρχει πιθανότητα για όλα. Το θέμα είναι το τι θες να κάνεις. Αν μας προτείνουν από το Hollywood να παίξουμε το ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη, μπορεί και να το σκεφτούμε, κομμάτια να γίνει. Είναι λίγο δύσκολη η θέση, πιο πολύ για τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό».

«Η κόρη μου μπορεί να μου ζητήσει ένα πατατάκι και εγώ θα της πάρω τρία. Παίρνω την Εύα δυο μέρες κάθε 15. Επομένως, έχει άλλες 13 για να μπορέσει να πειθαρχήσει σε ένα πρόγραμμα.

Με εμένα είναι όπως στο γυμναστήριο που έχεις την ελεύθερη μέρα. Και η Βάσω είναι λίγο πιο ελαστική σε αυτό γιατί εντάξει, έρχεται δυο μέρες να με δει, αν την αρχίσω στις απαγορεύσεις…. Δε νιώθω εγώ καλά βασικά» εξομολογήθηκε για την σχέση με την κόρη του ο ηθοποιός.