«Μάγια μου έχει κάνει; Μέρα με τη μέρα, ανακαλύπτω...» - Στα πατώματα όλοι στο πλατό του ALPHA με την εξομολόγηση της Στικούδη για τον Σερίφη

«Είμαστε μαζί 14 χρόνια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε ως καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 14/2 και "άνοιξε" την καρδιά της μπροστά σε όλους για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, με τον οποίο έχουν μαζί και ένα παιδί, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (δείτε εδώ την αλήθεια για το δεύτερο παιδί τους).

Η διάσημη τραγουδίστρια προχώρησε σε δηλώσεις για όσα συμβαίνουν στον γάμο τους, μετά από τόσα χρόνια που είναι μαζί, απαντώντας ειλικρινά για το αν υπάρχει έρωτας πια ανάμεσά τους ή αν έχει μείνει μόνο η αγάπη όπως λένε πολλοί. Αναφέρθηκε και στην ενασχόλησή του με την πολιτική, ενώ μίλησε και για την συμμετοχή της στο Just The 2 of Us, αλλά και στην θεατρική παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα».

Η κατάθεση ψυχής της Κατερίνας Στικούδη για τον Βαγγέλη Σερίφη

«Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Δεν είμαι η κατάλληλη να συζητήσω αν υπάρχει έρωτας, γιατί πολλές φορές και στις φίλες μου που λέω τι ζω και τι περνάω, με κοιτάνε κάπως. Θεωρώ ότι και ο έρωτας μπορεί να υπάρξει, μετά από χρόνια και η αγάπη και όλα τα συναισθήματα μπορούν να μείνουν και να μεγαλώνουν. Δεν ξέρω τι κάνει, μάγια μου έχει κάνει; Μέρα με τη μέρα, ανακαλύπτω ακόμα έναν λόγο που θέλω να είμαι μαζί του όλη μέρα κι όλη νύχτα. Που είναι δίπλα στη δουλειά μου, που αντιλαμβάνεται ο ένας τα θέματα του άλλου, μπορεί να συζητήσουμε για τα δικά του, θα κάτσω να τον ακούσω, εκείνος το ίδιο.

Είμαστε και φιλαράκια, θα γελάσουμε, περνάμε όμορφα… Έχει έρθει και ο μικρούλης που είναι ίδιος και ουσιαστικά ξαναγεννήθηκε ο Βαγγέλης. Είναι πάρα πολύ συγκινητικό για εμένα. Εγώ αυτό ήθελα, ήθελα ένα αγοράκι να είναι ίδιο ο Βαγγέλης. Όλα αυτά δυναμώνουν τα συναισθήματά μου μέρα με τη μέρα. Εντάξει θα διαφωνήσουμε κιόλας, το θέμα είναι να το κάνουμε σωστά», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Για το ότι κατεβαίνει ο σύζυγός της στην πολιτική, απάντησε: «Είμαι πάντα δίπλα του σε ό,τι κι αν αποφασίσει, το στηρίζω σε όλα και καλή επιτυχία. Εννοείται θα τον στηρίξω, φαντάζεσαι να μην ψηφίσω τον άντρα μου;».

«Θέλω κι εγώ να είμαι μαζί του σε όλα. Δεν βάζω τον εγωισμό μου μπροστά», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το J2US, απάντησε: «Για εμένα αυτό το πάρτι είναι μοναδικό, έχει να κάνει με μουσική, οπότε είμαστε μια πολύ μεγάλη παρέα με ναυαρχίδα τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος είναι φανταστικός και φοβερός οικοδεσπότης».

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε και για την παράσταση, «Άνδρες έτοιμοι για όλα», στην οποία συμμετέχει και τη χαρακτήρισε «ψυχοθεραπεία» της.