Θοδωρής Φέρρης: «Τον φοβάμαι πολύ τον...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο τραγουδιστής ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

«Το έχω πάει σε άλλο λέβελ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Θοδωρής Φέρρης: «Τον φοβάμαι πολύ τον...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο τραγουδιστής ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Το μεσημέρι της Τρίτης (14/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Φέρρης. Ο γνωστός τραγουδιστής, που στο παρελθόν είχε μιλήσει από καρδιάς για τον χωρισμό του (δείτε εδώ τα λόγια του) έκανε λόγο στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και τον Νίκο Μουτσινά, για το πως είναι οταν ερωτεύεται και στην συνέχεια "γέμισε" το πλατό με τραγούδια αγάπης, με αφορμή την σημερινή μέρα.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πώς τον έρωτα τον φοβάται και στην ερώτηση του εάν γιορτάζει απάντησε διστακτικά και διπλωματικά.

Οι δηλώσεις το Θοδωρή Φέρρη για τον έρωτα και όχι μόνο

«Είμαι της καψούρας και γενικά είμαι ο εαυτός σου, δεν υποκρίνομαι. Είμαι τοξότης! Τον φοβάμαι πάρα πολύ τον έρωτα γιατί είμαι των άκρων, το ζω πολύ. Όσον αφορά τον έρωτα και τα συναισθήματα είμαι των άκρων αλλά δεν θέλω να είναι η άλλη πλευρά. Φοβάμαι την πολύ ένταση και θέλω να είμαι μόνο εγώ των άκρων.

Πες μου χρόνια πολλά, ερωτεύομαι συχνά. Το έχω πάει σε άλλο λέβελ. Ερωτεύομαι ανθρώπους, λέξεις. Για να επιλέγω τα ερωτικά τραγούδια είναι επειδή έχω βιώσει πράγματα», ανέφερε.

Συνέχισε λέγοντας: «Για να επιλέγω ερωτικά τραγούδια, έχω βιώσει πράγματα».