"Έφαγε" το report αλλά συνεχίζει ακάθεκτος - Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για τα υβριστικά μηνύματα που λαμβάνει

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Τον "κώδωνα" της αποβολής χτύπησε το Instagram στον Τριαντάφυλλο, και ο ίδοος αμέσως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματά τους. Ο τραγουδιστής που πρόσφατα είχε αποκαλύψει κάτι για την συμμετοχή του στο Survivor All Star (δείτε εδώ τι) τον τελευταίο καιρό κάνει διάφορες αναρτήσεις στον προσωπκό του λογαριασμό, που θα λέγαμε ότι είναι αρκετά "ειλικρινής".

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία του ανάρτηση ήταν με τον Σάκη Κατσούλη, που τον έκρινε για την πιο στενή σχέση που έχει με τον Γιώργο Κορομί όχι μόνο (δείτε την εδώ).

Το insta story του Τριαντάφυλλου για το report του instagram

Ο τραγουδιστής με story που δημοσίευσε εξήγησε ότι έλαβε ορισμένα υβριστικά μηνύματα στα οποία απάντησε στον ίδιο επιθετικό τόνο με αποτέλεσμα να του γίνουν report και να περιοριστεί το account του.

«Μου στέλνετε γιατί δεν σας απαντάω, δεν μπορώ να σας απαντήσω μάλλον επειδή μου έστειλαν 2-3 μήνυμα λίγο περίεργο και απάντησα και εγώ περίεργα και μάλλον είναι μάγκες της οδοντογλυφίδας».

«Πρέπει το Instagram να βλέπει τι στέλνουν οι άλλοι σε σένα και γιατί απαντάς και εσύ έτσι, με πιο ήπιο τρόπο. Μιλάμε δεν μπορείτε να φανταστείτε… Ρε σεις, από το πληκτρολόγιο αγοράκια και κοριτσάκια μου; Πέστε μου να έρθω για καφέ».

Η γκάφα του Τριαντάφυλλου μπροστά στην κάμερα του Open

Νέες δηλώσεις είδαμε να κάνει ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του Open weekend, οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 11/2 με τον τραγουδιστή να σχολιάζει σε πρώτο επίπεδο το Survivor all star.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε αυτό το πράγμα που βλέπω. Δεν είναι το Survivor που έζησα και φανταζόμουν. Πιστεύω ότι στον τελικό θα πάει ο Μπόγδανος και θα είναι και ο Βασάλος. Ο Βασάλος δεν βγαίνει υποψήφιος ποτέ, δεν ξέρω γιατί. Θα πάει τελικό ο Μπόγδανος και ίσως το πάρει γιατί πολύ… Τουρκία ο Μπόγδανος, στο σπίτι του Acun, 5-6 φορές, στην Αγγλία. Όλα αυτά κάτι μου λένε. Τα διασταυρώνω τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάει τελικό και μπορεί να το πάρει κιόλας. Αν γίνει αυτό, γράψτο, 11 Φεβρουαρίου», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Και επίσημα πλέον είδαμε τον παίκτη κάνει σαφές, πως δεν πρόκειται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο, αφού άλλωστε έχει διαρρεύσει, πως συζητάει για άλλο παιχνίδι.

Ο λόγος για το Just the 2 of us, στο οποίο ακόμα και αν δεν το επιβεβαιώνει ο Ντάφυ, εμείς θα έχουμε αποκαλύψει, πως θα μπει (δείτε εδώ ποια άλλα ονόματα είναι σίγουρα).

Σε κάθε περίπτωση, είδαμε τον τραγουδιστή να είναι πολύ θετικός με το όλο concept του Just και μάλιστα να αναφέρει, πως συμπαθεί όλους τους κριτές, με την κατάσταση να γίνεται κάπως άβολη τη στιγμή, που ήθελε να πει το όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου, αλλά δεν το θυμόταν...