Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό - Η ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα με την καλλονή αδελφή της

Απίστευτη ομοιότητα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @ifigenia_tzola)
(instagram / @ifigenia_tzola)

Μέσα από την καθημερινή σειρά του MEGA, «Γη της ελιάς», που αύριο θα είναι εκτός του καναλιού (δειτε εδώ τον λόγο) γνωρίσαμε καλύτερα την νέα και πολλά υποσχόμενη, Ιφιγένεια Τζόλα, που αρκετά συχνά εντυπωσιάζει το τηλεοπτικό κοινό με τις ικανότητες της στον χώρο της υποκριτικής.

Βέβαια, είναι απόλυτα λογικό να μαθαίνουμε πράγματα σιγά σιγά για την ίδια, αλλά και την οικογένεια της, όπως για παράδειγμα την αδελφή της, που μας αποδεικνύουν οτι η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση.

Αυτή είναι η αδελφή της Ιφιγένειας Τζόλα

Σε αναρτήσεις της, ποζάρει μαζί με την αδερφή της, Ρενέ, το επάγγελμα της οποίας σίγουρα θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα, η Ρενέ Τζόλα είναι αεροσυνοδός και έχει γυρίσει τον κόσμο. Τόσο εκείνη, όσο και η αδερφή της, Ιφιγένεια, έχουν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σώμα, το οποίο είναι θέμα DNA μιας και η ηθοποιός έχει αναφέρει πως είναι εκ φύσεως ιδιαίτερα αδύνατη.

"Μου έγραφαν για τα κιλά μου και όταν τα διάβασα, είχα στεναχωρηθεί. Μου έλεγαν να κρύβω το σώμα μου, επειδή είμαι αδύνατη", ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιφιγένεια Τζόλα σε συνέντευξή της.. Για την «Γη της Ελιάς», είπε ότι "είναι ένα μαγικό ταξίδι, είναι μια όμορφη κούραση. Με έχουν αιφνιδιάσει στον δρόμο, μια κυρία με τράβηξε έντονα για να με ρωτήσει, γιατί χώρισα με τον Φίλιππο.

Η Βασιλική έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό θέμα, δεν ξέρει αν ο Φίλιππος της κρύβει κι άλλα πράγματα. Η Βασιλική πέρασε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Είχα βρει στενάχωρη τη σχέση που είχε με την μητέρα της".