«Βγήκα έξω με το ψηλοτάκουνο και...» - Αδιανόητο περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους & τον Νίκο Καρβέλα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βγήκα έξω με το ψηλοτάκουνο και...» - Αδιανόητο περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους & τον Νίκο Καρβέλα

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Έλεος, ήταν το βράδυ της Τρίτης 14/2 ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο διάσημος συνθέτης, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε δηλώσεις για άγνωστα περιστατικά σχετικά με το παρελθόν του και τις συνεργασίες του με διάφορα πρόσωπα της σόουμπιζ, ενώ μόλις πρόσφατα τον είδαμε να ζητάει μέχρι και συγγνώμη από διάσημη τραγουδίστρια για ένα σκηνικό τους (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Αυτή τη φορά, ωστόσο, αναφέρθηκε στον Νίκο Καρβέλα, την σχέση που είχαν στην αρχή της γνωριμίας τους, αλλά και τον τρόπο που αυτή εξελίχθηκε και δεν δίστασε να αναφέρει και ένα απίστευτο περιστατικό ανάμεσά τους, το οποίο δεν θα φανταζόταν ποτέ κανείς για εκείνον, μιας που προσπαθεί να διατηρεί ένα σοβαρό και αυστηρό προφίλ όσον αφορά την καριέρα του.

Το αδιανόητο σκηνικό ανάμεσα σε Νίκο Καρβέλα και Γιώργο Θεοφάνους

«Με φώναξε ο Νίκος στο καμαρίνι της Άννας Βίσση. Εγώ βαρέθηκα να γράφω για την Άννα κι ακούω ότι όλα τα τραγούδια είναι δικά σου και κάνεις τις επιτυχίες. Μόνο εσύ μου λέει. Μπορείς; Του λέω βεβαίως και με μεγάλη χαρά και τιμή για την Άννα. Όμως του λέω ότι θέλω χρόνο. Ήταν 6 Δεκεμβρίου και λέω δώσε μου μέχρι τις Απόκριες. Έκανα άλλα πράγματα, που δεν ήθελα να το πω μπροστά του. Μην φανεί ότι υποτιμώ την Άννα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Και συμπλήρωσε: «Την ίδια εποχή ήμουν στο στούντιο με Αλεξίου και Πάριο. Σφίξαμε τα χέρια και φιληθήκαμε. 9 Δεκεμβρίου χτυπά το τηλέφωνό μου και μου λέει έγραψες κάτι; Σου ζήτησα τρεις μήνες, όχι μέρες. Δώσε μου χρόνο. Πλησιάζουν οι Απόκριες κι έπρεπε να πάω σε ένα αποκριάτικο πάρτι και μια φίλη μου με έντυσε Μιμή Ντενίση, που ήταν της μόδας.

Ντύθηκα, οδηγώ στην Συγγρού και χτυπά το τηλέφωνό μου από τον Νίκο Καρβέλα. Λέω δεν απαντώ, θα σκοτωθούμε. Βγήκα έξω με το ψηλοτάκουνο και έβριζε ο Νίκος. Αν ήξερε ο Νίκος ότι ήμουν έτσι ντυμένος, θα πέθαινε στο γέλιο».