"Λιώνει" από έρωτα ο Λεωνίδας - Το τρυφερό δώρο που έκανε ο Κουτσόπουλος στην Μιχαλοπούλου για τον Άγιο Βαλεντίνο

Full ερωτευμένο το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από την ημέρα που έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, δεν ήθελε να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και τα κατάφερε, παρόλο που η σχέση του με την Χρύσα Μιχαλοπούλου έγινε γνωστή στα media.

Μετά την γνωστοποίηση της, δεν την έκρυψαν βέβαια ούτε και την βροντοφώναξαν! Κρατούσαν χαμηλό προφίλ και έκαναν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Από την ημέρα όμως που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, αρκετές φορές έχουν δείξει πόσο ερωτευμένοι είναι (δείτε πόσο γλύκας είναι ο μπέμπης τους σε μια φωτογραφία).

Το δώρο του Κουτσόπουλου στην Μιχαλοπούλου για την ημέρα των ερωτευμένων

Χθες 14/2 μάλιστα για την ημέρα των ερωτευμένων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε ένα πολύ τρυφερό δώρο στην αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου. Συγκεκριμένα, της έδωσε ένα τεράστιο μπουκέτο με λουλούδια.

Θέλησε επίσης να ευχηθεί στον έρωτα τους και μέσα από το προφίλ του στο Instagram δημοσιεύοντας την σύντροφο του με την ανθοδέσμη στην αγκαλιά της.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Χρύσα Μιχαλοπούλου

Το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους

Πριν από μερικές μέρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» όπου μίλησε για τη σύντροφό του αλλά και τον ρόλο του μπαμπά.

«Γνωριστήκαμε με αυτόν τον βαρετό τρόπο, αλλά αποτελεσματικό. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν θέλω να πω ότι δεν έστειλα, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πως είχε ανοίξει η κουβέντα. Ε τείνει αυτός να γίνει τώρα ο παραδοσιακός τρόπος, αλλά έτσι γνωριστήκαμε. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν την καραντίνα και στην καραντίνα πολλές σχέσεις ήρθαν κοντά, έπρεπε να κάθεσαι σπίτι, δεν μπορούσες να βγεις έξω νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα με την Χρύσα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Πολλά πράγματα», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Λίγο αργότερα ο 39χρονος αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους, αφού όταν η Ναταλία Γερμανού του έκανε δώρο ένα ξύλο κοπής που έγραφε «Ο καλύτερος MasterChef είναι ο μπαμπάς μου», εκείνος είπε «θα το δώσω στον Κίμωνα».